Musorujsag
Élő Eredmények

Nego Loic bejelentette, nyolc év után távozik a Fehérvártól

Nego Loic bejelentette, nyolc év után távozik a Fehérvártól

m4sport.hu
Nego Loic saját Instagram-oldalán jelentette be, nyolc év után távozik a fehérvári csapattól, és a Vasas elleni bajnoki lesz az utolsó mérkőzés, melyen magára húzza a Vidi mezét.

Kapcsolódó tartalom

“Kedves szurkolók, ma elérkezett az a nap, amikor utoljára lehetőségem nyílik viselni ezeket a színeket. Azonban személyes sorsom mellett ez a legfontosabb nap lesz klubunk számára azóta, hogy csatlakoztam hozzá. Az elmúlt években szerencsés voltam, hogy megtapasztalhattam a dicsőséges pillanatainkat, amikor bajnoki címeket szereztünk és részt vettünk európai kupákban. Sőt, még a liga legjobb játékosának is megválasztottak ezekben az években. Azonban a mai játék lesz a legfontosabb” – kezdi bejegyzésében a válogatott szélsője.

“Fontos, hogy emlékezzünk a történelmünkre, megvédjük klubunk színeit, de mindenekelőtt szívvel játszunk, hogy a klubunk ott maradjon, ahová igazán tartozik. A támogatásotok, mint mindig, döntő fontosságú lesz. Együtt, ma este, szurkolók, stáb és játékosok, elérjük ezt. Találkozunk ott. Hajrá Vidi!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Loïc Nego (@loic.nego) által megosztott bejegyzés

Nego egy sorsdöntő összecsapáson vehet részt a utolsó mérkőzésén, hiszen amennyiben a Fehérvár nem tudja legyőzni a Vasast az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, csak a Honvédon múlik a csapat sorsa. A két találkozót a közmédia felületein élőben követhetik, az M4 Sporton például körkapcsolás keretein belül.

Borítókép: Székesfehérvár, 2023. március 4. A fehérvári Loic Nego a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Vasas FC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2023. március 4-én. MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak