Musorujsag
Élő Eredmények

Távozik a ZTE csapatkapitánya

Távozik a ZTE csapatkapitánya

m4sport.hu
Nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését, így két és fél év után távozik a Zalaegerszeg labdarúgócsapatától Kálnoki-Kis Dávid.

A 2022/2023-as szezont kupagyőzelemmel és bajnoki kilencedik helyezéssel záró ZTE tájékoztatása szerint a 31 éves középhátvéd 2021 januárja óta több mint 60 mérkőzésen lépett pályára kék-fehér színekben, melyek többségén a csapatkapitányi karszalagot is ő viselte.

Sallói István sportigazgató azt is elárulta a ZTE honlapjának, hogy Kálnoki-Kis mellett a februárban érkezett Eros Grezda is elhagyja a csapatot, az albán jobbszélső sérülések miatt csupán nyolc tétmérkőzésen lépett pályára tavasszal. Hozzátette, amennyiben nem lesz további távozó, úgy négy labdarúgó igazolását tervezik a következő szezonra.

Kapcsolódó tartalom

A zalaegerszegi klub bejelentette Marco van der Steen erőnléti edző távozását is, aki az Egyesült Arab Emírségekben folytatja karrierjét. Az 57 éves holland szakember pozícióját fia, Brian van der Steen veszi át.

Borítókép: Budapest, 2023. május 3. A zalaegerszegi Kálnoki-Kis Dávid (b) és a budafoki Fótyik Dominik a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében, a Budafoki MTE - ZTE FC mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. május 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak