Musorujsag
Élő Eredmények

Bevált a kölcsönjáték: végleg megszerezte az MTK a paksi kapust és a kövesdi védőt

Bevált a kölcsönjáték: végleg megszerezte az MTK a paksi kapust és a kövesdi védőt

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A labdarúgó OTP Bank Ligába frissen feljutott MTK Budapest hivatalos oldalán számolt be róla, hogy végleg megvásárolta Rácz Gergő és Bobál Dávid játékjogát.

A télen az MTK-hoz igazolt Rácz Gergő 16 bajnokin állt a kék-fehérek kapujában, a meccsei több mint felén, kilenc alkalommal kapott gól nélkül zárt, a tavaszi szezon elején például 560 percen át nem kapott gólt, így komoly szerepet vállalt a feljutás kiharcolásában. A fél év kölcsönjáték után az MTK végleg megszerezte a 27 éves kapus játékjogát, a szerződés hosszát azonban a klub nem közölte.

A korábbi korosztályos válogatott kapus jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, kölcsönvétele előtt hat és fél szezont töltött az NB I-ben a paksiaknál: 75 tétmérkőzésen védett, és a meccsek közel harmadán, 20 alkalommal zárt kapott gól nélkül.

Szintén végleg az MTK-hoz igazol a mezőkövesdi belső védő, Bobál Dávid is, aki tavasszal 17 mérkőzésen lépett pályára kölcsönjátékosként a Merkantil Bank Ligában.

Az MTK korábban már bejelentette, hogy Kisvárdáról szerződteti Hei Viktort, míg a Pakstól Rácz mellett végleg távozik Varga Barnabás is.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: mtkbudapest.hu

További tartalmak