Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb magyar válogatott támadó távozik a Diósgyőr labdarúgócsapatától

Újabb magyar válogatott támadó távozik a Diósgyőr labdarúgócsapatától

m4sport.hu
Első szezonjában házi gólkirály volt, az elmúlt idényben azonban már kevesebb szerepet kapott a másodosztályú bajnokságot megnyerő csapatban.

Eppel Márton után Könyves Norbert is távozik a labdarúgó OTP Bank Ligába most feljutott Diósgyőr együtteséből. A játékos 2021 nyarán igazolt Diósgyőrbe, ahol az elmúlt két évben 48 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, melyeken 17 gólt szerzett.

Első diósgyőri évében házi gólkirály volt, nem rajta múlt, hogy a DVTK nem jutott vissza azonnal. A mögöttünk hagyott esztendőben azonban már kevesebbet játszott, de így is fontos tagja volt a Merkantil Bank Ligát nyerő csapatnak.

Kapcsolódó tartalom

A korábban a válogatottban öt alkalommal is szerephez jutó játékos a klub honlapkán megköszönte az elmúlt két esztendőt és azt a szeretetet, amit a szurkolóktól kapott. “Sajnálom, hogy el kell köszönnünk egymástól, egy kicsit hosszabb távra terveztem, de mindig szívesen fogok visszatérni Diósgyőrbe, ha alkalmam lesz rá” – nyilatkozta, és sok sikert kívánt a klubnak és a szurkolóknak az NB I-hez.

Borítókép: fotó: dvtk.eu

További tartalmak