Musorujsag
Élő Eredmények

KVÍZ: Menyire emlékszik az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonjára?

KVÍZ: Menyire emlékszik az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonjára?

m4sport.hu | Szerző: Szidor György
Az elmúlt bő háromnegyed év alatt 198 mecset játszottak a labdarúgó OTP Bank Ligában. Ezeken voltak nagy gólok, bravúros védések, számos edzőcsere mellett nagyszerű edzői húzások is. De vajon azt is tudja, melyik csapatból szereztek a legkevesebben gólt? Vagy hányadik forduló óta nem tudott elmozdulni a kieső helyről a Vasas? Tesztelje tudását!

Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Ferencváros megvédte bajnoki címét, a Kecskemét az elmúlt húsz év legnagyobb meglepetését szolgáltatta a második helyével, a Debrecen remek hajrával európai kupaindulást jelentő harmadik helyen végzett. A Puskás Akadémia három év után nem tudott a dobogóra kerülni, míg a Paks az utolsó fordulókban szórakozta el a dobogót. A Kisvárda, Mezőkövesd, Újpest, ZTE négyes már korábban biztosította élvonalbeli helyét, míg a Fehérvárnak ez csak az utolsó pillanatban sikerült. A Honvéd és a Vasas viszont búcsúzott az élvonaltól.

Volt tizenegy edzőváltás, megválasztották a szezon legjobbjait, meglett az idény álomcsapata, és kialakult a szezon felfedezettjeinek csapata is. De ezek mellett is akadt számos érdekesség, sok olyan is, amire még mi sem számítottunk.


AZ OTP Bank Liga 2022–2023-as szezonjának végeredménye

 

 

További tartalmak