Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Erős Gábor váltja Mátyus Jánost a Budafok kispadján

Hivatalos: Erős Gábor váltja Mátyus Jánost a Budafok kispadján

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Budafoki MTE hivatalos oldalán közölte, hogy Erős Gábor a csapat új vezetőedzője.

Távozik a Budafoktól Mátyus János vezetőedző, valamint Felipe Matos és Veress Balázs asszisztensedző – számolt be az NB II-es klub hivatalos oldalán. A stáb lejáró szerződését a BMTE nem hosszabbítja meg, ugyanakkor Mátyusék emelt fővel távozhatnak, hiszen történetük során először Magyar Kupa-döntőbe vezették a XXII. kerületieket, ahol csak az utolsó percekben kaptak ki a Zalaegerszegtől. Mátyus és brigádja 39 tétmeccsen irányította a Budafokot, az eredményes kupaszereplés mellett a bajnokságban 10. helyen zárt a csapat.

Kapcsolódó tartalom

A fővárosi klub egyúttal bejelentette Mátyus utódját is: Erős Gábor személyében, aki legutóbb az NB I-es Kisvárda kötelékébe tartozott, március végén Török Lászlóval közösen távozott a szabolcsiaktól. Erős Gábor Joao Janeiro és Török asszisztensedzőjeként dolgozott, de a kettejük közötti háromnegyedéves átmeneti időszakban megbízott vezetőedzőként is dolgozott – s történelme legjobb szereplését érte el a Kisvárdával az első osztályú ezüstéremmel.

Erős mellett Burányi Tamás másodedzőként csatlakozik a szakmai stábhoz, amelynek a tagja marad Vezér Ádám kapusedző és Göbölyös Dávid erőnléti edző is.

 

Borítókép: budafokimte.hu

További tartalmak