Musorujsag
Élő Eredmények

Vécsei Bálint távozik a Ferencvárostól – hivatalos

Vécsei Bálint távozik a Ferencvárostól – hivatalos

m4sport.hu
Külön utakon folytatja Vécsei Bálint és a Ferencvárosi Torna Club – jelentette be szombaton a zöld-fehér klub.

A 29 éves középpályás három és fél év után távozik a Fraditól, amelynek színeiben minden sorozatot és felkészülési meccseket is figyelembe véve összesen 119 mérkőzésen lépett pályára és nyolc gólt szerzett.

A profi pályafutását a Honvédnál kezdő, majd a Bolognában, a Leccében és a Luganóban is megforduló 12-szeres válogatott játékos négy bajnoki címet és egy MOL Magyar Kupát nyert az FTC futballistájaként.

A legutóbbi idényben 35 találkozón szerepelt, három gól és egy gólpassz fűződött a nevéhez.

„Volt januárban egy beszélgetés a szerződésemről, akkor nem tudtunk megállapodni, utána áprilisban is volt egy rövid beszélgetés, hogy majd visszatérünk a hosszabbításra. Ez nem történt meg, és igazából a szezon végén közölték, hogy nem hosszabbítanak velem, máshogy képzelik el a jövőt” – nyilatkozta a közmédiának Vécsei.

Hozzátette, szívesen belevágna újra egy külföldi kalandba, már most is vannak érdeklődők iránta, de arra számít, hogy ezután még többen lesznek. Úgy érzi, stabil tagja volt a csapatnak, és a válogatottban is szerepet kapott és jól ment neki, így amondó, „lesznek olyan lehetőségei, amik szakmailag is jók lesznek”.

„Az is fontos szempont lesz, hogy olyan csapatba igazoljak, hogy ott legyen a helyem a válogatott keretében” – mondta Vécsei Bálint, aki egy kisebb sérülésből lábadozik.

Borítókép: Monte-Carlo, 2022. szeptember 15. A ferencvárosi Vécsei Bálint gólöröme a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában játszott AS Monaco - Ferencváros mérkőzésen a Monte-Carlo-i II. Lajos Stadionban 2022. szeptember 15-én. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak