Musorujsag
Élő Eredmények

Kuttor Attila elismerte, a jobb csapat nyert Debrecenben

Kuttor Attila elismerte, a jobb csapat nyert Debrecenben

M4 Sport
A Debrecenben elszenvedett 3-1-es vereség után Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője elismerte, a jobb csapat vonulhatott le győztesen a gyepről.

Kapcsolódó tartalom

A Debrecent irányító Srdjan Blagojevic úgy látta, az első félidőben visszafogottan teljesítettek, ami vissza is tükröződött az eredményben. A két gólt szerző Stefan Loncar első találatával kapcsolatban hangsúlyozta, nemcsak gyönyörűre sikeredett, fontos is volt, mert ha hátrányban vonulnak szünetre, igazán rosszak lettek volna a kilátásaik.

A Mezőkövesd edzője, Kuttor Attila szerint nem törte meg őket a gyors egyenlítés, a terveiket megvalósították. „De őrölt minket az ellenfél, a végére fölénk kerekedett és megérdemelten nyert” – ismerte el, hogy idővel kissé elfogytak. A frissítésekkel a mezőnyben valamivel kiegyenlítettebbé tették a játékot, de „a jobb csapat nyert”.

„Fel kell építeni magunkat arra a szintre, hogy pariban tudjunk lenni egy ilyen csapattal” – tisztázta, hogy a tavasz legjobbjával találkoztak.

Bódi Ádám, a hazaiak csapatkapitánya egyetértett edzőjével: lassan járatták a labdát, ezért az első félidei dominanciájuk meddőnek bizonyult. A szünetben reagáltak, dinamikusabbá váltak, ennek is köszönhető, hogy fordítottak.)

A vendégeknél 18 évesen debütált az élvonalban Illés Dávid, aki tevékeny részese volt csapata góljának. A fiatal középpályás napok óta tudta, hogy kezdőként kap szerepet, nem is izgult, a játékra koncentrált – Kuttor is elégedett volt vele.

Borítókép: Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen (MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak