Musorujsag
Élő Eredmények

Hornyák Zsolt: Pár játékos megelégedett a szünetben az eredménnyel

Hornyák Zsolt: Pár játékos megelégedett a szünetben az eredménnyel

m4sport.hu
Bár a felcsútiak mestere szerint nem volt les csapata negyedik gólja, nem akarja erre fogni az elmaradt győzelmet.

A vendég Újpest kétgólos hátrányból felállva, Matija Ljujic három góljával 3-3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának nyitómérkőzésén.

A találkozó után a hazaiak támadója Lamin Colley elismerte, az öltözőben senki nem volt boldog a szerzett egy pontnak. A gambiai játékos az utolsó pillanatokban ugyan megszerezte harmadik gólját is, de azt a játékvezető les címén nem adta meg. amikor látta, hogy mennyivel volt előrébb mint a védője, maga sem akarta elhinni.

Kapcsolódó tartalom

A győzelem a kezünkben volt, erre két egyforma gólt kaptunk a második félidőben. A középpálya nagyon rosszul védekezte ezeket a támadásokat. Meg kellett volna tartsuk az előnyt és erre még egy gólt kellett volna rúgni. Ha Corbu az első félidőben berúgja a nagy helyzetét, akkor 4-1 és lezárul a mérkőzés. Ahelyett, hogy a másodikban rúgtunk volna még egy gólt, helyette kaptunk két ugyanolyat. Elégedetlenség van bennem” – értékelt a találkozó után Hornyák Zsolt, a hazaiak mestere.

Készültünk az ellenfélre, de egy pár játékos megelégedett a szünetben az eredménnyel, ezt lehetett érezni a játékon, óriási hibákat vétettünk” – mondta a szakember, aki szerint az utolsó pillanatban szerzett gól, nem volt les, de nem akarta erre fogni a három pont elvesztését, mint mondta, ők vesztették el ezeket a pontokat.

Nebojsa Vignjevic, a lila-fehérek mestere elismerte, hogy az első félidő a Puskásé volt, úgy érezte, dekoncentrált, fáradt volt fejben a csapata. Ugyanakkor a második félidőben mutatott játékkal már elégedett volt. Bízik benne, a jövőben ez jellemzi majd a csapatát. Összességében elégedett az egy ponttal, amit egy jó csapat otthonában szereztek.

Kapcsolódó tartalom

Az egész csapat érdeme a három gól, nem csak az enyém. Minden találat előtt nagyon jó passzt kaptam, ezért hálás vagyok, nekem csak be kellett lőni ezeket. Az első félidőben csak rövid ideig játszottunk jól, fegyelmezetlenek voltunk, nem azt csináltuk, amit az edzéseken gyakoroltunk. De tudtuk, fel fog javulni a játékunk és akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést” – mondta a három gólt szerző Matija Ljujic.

Soha nem fordult elő hogy két meccsen négyszer is betaláljak, de csak azt csinálom, amit az edző elvár tőlem. A következő meccsen lehet, hogy más lesz a hős. Óriási köszönet a szurkolóknak, nélkülük nem jött volna össze ez a siker, 3-1-nél is remekül szurkoltak, nem vonták meg tőlünk a bizalmat” – összegzett a játékos.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: Hornyák Zsolt, a Puskás vezetőedzője MTI/EPA/LUSA/José Coelho

További tartalmak