Musorujsag
Élő Eredmények

Megakadályozta a tömegverekedést, mégis kiállították a Haladás edzőjét

Megakadályozta a tömegverekedést, mégis kiállították a Haladás edzőjét

m4sport.hu
Hiába próbálta megfékezni a megtorlást tervező csapatát, mégis ő járt pórul.

A Budapest Honvéd egygólos előnyt eltékozolva és a találkozó utolsó tíz percében emberhátrányban futballozva 2-1-re kikapott a vendég Szombathelyi Haladástól a labdarúgó NB II hatodik fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

A hazaiak valószínűleg nehezen viselték, hogy ismét nem sikerült otthon tartaniuk a három pontot, ez leginkább Benczenleitneren ütközött ki, aki a 96. percben teljesen feleslegesen keménykedett. Előbb hátba rúgta Kelement, majd Mohosnak rúgott oda keményen.

Az eset után tumultus és lökdösődés alakult ki a pályán, amit leginkább Alekszandar Jovics, a szombathelyiek trénere próbált megfékezni. Végül megnyugodtak a kedélyek, az ámokfutó Benczenleitner megúszta sárgával, míg a szerb trénert kiállította a játékvezető, vélhetően azért, mert bement a pályára. Az már mindenkinek a fantáziájára van bízva, mi történt volna, ha nem áll a feldühödött szombathelyi játékosok elé.

A meccsen egyébként nem ez volt az egyetlen játékvezetői hiba, a 76. percben Kocsis Dominikot állította meg lesen a partjelző, holott a kispesti játékos méterekkel a felezővonal mögül indult.

Kapcsolódó tartalom

A bajnokságban hét forduló után a Honvéd a 10., míg a szombathelyiek azonos pontszámmal a 11. helyen állnak.

További tartalmak