Musorujsag
Élő Eredmények

Korábbi NB I-es edzők is jelöltek a Kisvárda kispadjára

Korábbi NB I-es edzők is jelöltek a Kisvárda kispadjára

m4sport.hu
Két spanyol, egy német és egy bosnyák szakember a legesélyesebb.

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda a harmadik fordulót követően menesztette a kispadjáról Milos Kruscsicsot, az együttest azóta Gerliczki Máté irányítja. A szakember tisztában van vele, megbízatása csak átmeneti.

Révész Attila sportigazgató az NB1.hu-nak nyilatkozva elárulta, négy edzővel áll kapcsolatban, nagy valószínűséggel közülük kerül ki a csapat új mestere.

Kapcsolódó tartalom

A jelöltek között van a spanyol Joan Carillo, aki korábban a Fehérvárt (kétszer is) és a Debrecent is irányította, valamint a német Michael Boris, aki volt a magyar U19-es válogatott kapitánya, valamint az MTK és a Fehérvár kispadján is megfordult már.

Révész elmondta, képben van egy még egy spanyol szakember, valamint a bosnyák Dusan Kerkez, aki hazáján kívül Cipruson játszott, legutóbb pedig a szerb Csukaricskinek volt a mestere. Őt jó motivátornak és jó szakembernek tartja Révész.

Kapcsolódó tartalom

A sportigazgató elismerte, nagyon nehéz az ő igényeinek megfelelni, most egy picit lejjebb is adott belőlük. A kiválasztásnál az egyik legfontosabb szempont, hogy az új tréner a fiatal játékosokat az akadémiáról elkezdje lassan beépíteni. Bár a csapatot alkalmasnak tartja a négybe kerülni, a fő célkitűzés mégis a biztos bennmaradás.

Az OTP Bank Liga 6. fordulójának programja:
szeptember 1., péntek:
Kisvárda Master Good-Újpest FC 20.00
szeptember 2., szombat:
MTK Budapest-Diósgyőri VTK 15.15
Paksi FC-Fehérvár FC 19.30
szeptember 3., vasárnap
Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC 14.15
Zalaegerszeg-Ferencvárosi TC 17.15
Debreceni VSC-Kecskeméti TE 19.30

Borítókép: Révész Attila (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak