Musorujsag
Élő Eredmények

Nem kap büntetést a Haladás kiállított edzője, amiért a pályán próbálta meg szétválasztani az egymásnak eső futballistákat

Nem kap büntetést a Haladás kiállított edzője, amiért a pályán próbálta meg szétválasztani az egymásnak eső futballistákat

MLSZ
Megszüntette az Aleksandar Jović elleni eljárást az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, mivel igazoltnak látta, hogy a Haladás vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni bajnokin a kiállítása előtt az ellenféllel összeugró labdarúgói fékezése miatt lépett pályára.

Mint beszámoltunk róla, a Merkantil Bank Liga 6. fordulójának hétfői zárásán a vendégek fordítása után paprikásan ért véget az este a Bozsik Arénában.

A tumultus végén a mérkőzés játékvezetője kiállította Jovicot, ami azért volt meglepő, mert jól láthatóan a két csapat labdarúgóinak szétválasztása szándékával ment be a pályára a szakvezető. A szombathelyiek honlapjukon jelezték, az FB a játékvezetői jelentésből, valamint a játékvezető és a tartalékjátékvezető kiegészítő jelentéséből, valamint az M4 Sport videofelvételeiből arra jutott, hogy az 51 éves szerb edző saját játékosai rendre utasítása miatt avatkozott be, illetve hogy elválassza őket a kispestiektől, így nem bünteti meg Jovićot, aki leülhet a kispadra a hétvégi, Siófok elleni bajnokin.

A találkozó játékvezetőjét, Zimmermann Máriót egyébként asszisztense is bevitte a málnásba.

Kapcsolódó tartalom

 

További tartalmak