Musorujsag
Élő Eredmények

Marco Rossi külön kiemelte Negót és Nagy Ádámot: „Most a kritikusok is gratulálhatnak nekik”

Marco Rossi külön kiemelte Negót és Nagy Ádámot: „Most a kritikusok is gratulálhatnak nekik”

m4sport.hu
Marco Rossi szerint a magyar válogatott azzal nyerte meg belgrádi Eb-selejtezőjét, ahogyan a 10. percben elszenvedett öngólra reagált, illetve képes volt szenvedni a második félidőben. A szövetségi kapitány a lefújás után az M4 Sportnak értékelte a győztes csoportrangadót és (már-már szokásához híven) a kritikusainak is üzent.

Marco Rossi első helyen azt emelte ki a magyar válogatott teljesítményéből, hogy „képesek voltak szenvedni, főleg a második félidőben”, de érthető, hogy erre kényszerültek, hiszen a szerbeknek fantasztikus támadóik vannak és nagy nyomás alá tudják helyezni az ellenfelet.

„Az első félidőben egész jól játszottunk” – folytatta.

„A legfontosabb, hogy milyen jól reagáltunk a kapott gólra, és két találattal tudtunk válaszolni. Nem adtuk fel, ez a legnehezebb ilyenkor.”

„A második félidő pedig a pályán és az oldalvonal mellett is nagyon szenvedős volt” – tette hozzá.

Végezetül két játékosa kiemelésével üzent a kritikusoknak:

„Gratulálok a játékosoknak, és külön szeretném kiemelni Negót és Nagy Ádámot, mert kifejezetten jól futballoztak, pedig elég sok kritikát kaptam, amiért beválogattam őket. Azt hiszem, ezután a mérkőzés után a kritikusok is gratulálhatnak nekik” – zárta szavait.

Kapcsolódó tartalom

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak