Musorujsag
Élő Eredmények

Kiderült, mennyit fizet (és fizethet még) a Frankfurt Lisztes Krisztiánért

Kiderült, mennyit fizet (és fizethet még) a Frankfurt Lisztes Krisztiánért

m4sport.hu
Fabrizio Romano transzferguru közlése szerint az Eintracht Frankfurt 4,5 millió eurót fizetett Lisztes Krisztiánért, a Ferencváros saját nevelésű támadója a 2024/25-ös szezontól csatlakozik a Bundesliga-csapathoz. A 18 éves labdarúgó vételára különböző feltételek teljesülése esetén akár 10 millió euróig emelkedhet, Kubatov Gábor klubelnök egy friss interjúban 10,6-10,8 millió eurós összeget említett.

Romano hozzáteszi, öt topligás klub is akarta Lisztest, aki végül a 2022-es El-győztest választotta.

„Kettős érzéseim vannak. Egy jó gyerek és öröm nézni a futballját, de a Fradi még egy olyan státuszú klub, mely a magyar és a külföldi játékosokkal is úgy van, hogy topbajnokságba kell őket eladni. Krisztiánt elvitte egy topligás csapat, ráadásul rekordösszegért, mert ha minden opció teljesül, a szerződés elérheti a 10,6-10,8 millió eurót, ami nagyon sok pénz, egy 18 éves gyerekről beszélünk” – nyilatkozta az Origónak Kubatov Gábor.

„Emellett előnyös megállapodást kötöttünk, mert egy évig még velünk futballozik. Pénzt is kaptunk és egy évig még nézhetjük a játékát, aztán drukkolhatunk, hogy a Bundesligában is legyen sikeres és legyen egy második Szoboszlaink” – tette hozzá a Ferencváros első embere.

Borítókép: Fotó: Frankfurt

További tartalmak