Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Serie A-t is megjárt védőt szerződtetett az NB II-es ETO FC Győr

Hivatalos: Serie A-t is megjárt védőt szerződtetett az NB II-es ETO FC Győr

m4sport.hu
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő ETO FC Győrben folytatja a pályafutását Deian Boldor.

 

Mint a zöld-fehérek tájékoztatásából kiderül, a 28 éves román Deian Boldor szabadon igazolhatóként írt alá a klubhoz, s érkezésével az NB II egyik legértékesebb játékosa lett.

Boldor korábban megjárta többek között az AS Romát, a Bolognát és a Veronát is – a védő a 2017–2018-as szezonban, a Verona színeiben egy Lazio elleni mérkőzésen be is mutatkozhatott az olasz élvonalban.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az ETO játékosa lehetek. Hogy őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű körülmények közé érkezem, az infrastruktúra tökéletes, emellett profi emberek dolgoznak itt. Claudiu Bumba biztosított arról, hogy itt egy nagyszerű közösségbe érkezem, amely készen áll arra, hogy visszatérjen oda, ahová való. A csapatban minden adott ahhoz, hogy ez sikerüljön, és újra Magyarország egyik legnagyobb klubja legyen. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani, nagy eredményeket elérni, és boldoggá tenni a szurkolókat. A döntésemet, hogy ide igazolok, a célok miatt hoztam meg, nagyszerű jövőt látok a klub számára. Szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy megadták nekem ezt a lehetőséget, és ennek a családnak a tagja legyek. Ez természetesen hatalmas felelősség, de ez nagyon inspirál engem. Alig várom, hogy a Stadionban játszhassak, találkozhassak a szurkolókkal és mindannyian együtt, lépésről lépésre harcoljunk a feljutásért” – mondta el az új szerzemény.

Köteles László sportigazgató biztos benne, hogy a remek adottságokkal rendelkező belső védő hatalmas erőssége lesz a csapatnak.

„Rutinos, ballábas védővel erősödött a védelmünk, ami óriási öröm számunkra. Deian komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, jó karakter, aki sokat tud nekünk segíteni a játékával és a mentalitásával egyaránt.”

Az ETO FC Győr hét forduló után 15 szerzett pontjával vezeti a Merkantil Bank Liga küzdelmeit.

 

 

Borítókép: eto.hu

További tartalmak