Musorujsag
Élő Eredmények

Bartosz Grzelak: Szégyelljük magunkat, el kell ismerni, ez nem volt jó

Bartosz Grzelak: Szégyelljük magunkat, el kell ismerni, ez nem volt jó

m4sport.hu
A MOL Magyar Kupától búcsúzó mindkét NB I-es csapat edzője talált pozitívumokat a kiesésben és ezeket a bajnokságban szeretnék majd kamatoztatni.

A labdarúgó MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában két elsőosztályú csapat, a Fehérvár és a Mezőkövesd is búcsúzott. A szombaton pályára lépő élvonalbeli csapatok közül nehezen nyert a Debrecen, valamivel magabiztosabban a Puskás Akadémia és az Újpest, meggyőző, hétgólos különbséggel a Paks, míg a Ferencváros nyolc gólt szerezve jutott tovább Nagyecseden.

Bartosz Grzelak: Szégyelljük magunkat, el kell ismerni, ez nem volt jó

“Érezhető volt, hogy veszélyesek a kontratámadásaik révén, voltak lehetőségeink, melyekből be kellett volna találni, de ezek kimaradtak, ami igen veszélyes egy ilyen mérkőzésen. Az első 15 percben nem nyertünk elég párharcot, erősebb volt az ellenfél a párharcokban, jobban akarta megnyerni ezeket. Változtattunk, de a végén nem voltunk elég jók. Szégyelljük magunkat, el kell ismerni, ez nem volt jó, innentől kezdve csak a bajnokságra kell koncentrálnunk. Most kell majd megmutatni, milyen személyiségek vagyunk” – mondta a találkozó után Bartosz Grzelak, aki hozzátette, nem tud még annyira magyarul, hogy érte, mit kiabálnak a szurkolók, de teljes mértékben megérti őket.

Kapcsolódó tartalom

Hornyák Zsolt: Amit elterveztünk, azt sikerült is végrehajtanunk

“Két célunk volt, az egyik, hogy jó játékkal továbbjussunk, a másik, hogy a Nagy Zsoltot hosszas sérülése után játékba tudjuk hozni, legalább 15 percre. Mind a kettőt tudtuk teljesíteni, de be kell valljam, én egy kicsit több gólt vártam” – értékelt a találkozó után Hornyák Zsolt, a felcsútiak vezetőedzője.

Srdan Blegojevic: A pálya talaja ttte nehézzé a mérkőzést

“Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, taktikaikag megnehezítette a pálya minősége, ami nem volt igazán jó, ezért is volt nehéz dolgunk” – értékelt Srdan Blegojevic, a Loki mestere

Kapcsolódó tartalom

Bognár György: Ma azok is jól teljesítettek, akik eddig kevesebbet játszottak

“Bár tétmeccs volt, de remek lehetőség arra, hogy akiket építgettünk, akik eddig kevesebbet játszottak, ma jól teljesítsenek, hogy bekerüljenek a csapatba. Ilyen Beke Péter is, aki jól teljesített, veszélyes a kapura, mezőnyjátékban kell kicsit fejlődnie” – mondta Bognár György, a paksiak mestere.

Kuttor Attila: Végre ez volt az a meccs, ahol azt a csapatot láttam, amit tavaly

“Az eredménnyel csalódott vagyok, hiszen szeretnénk minden meccset megnyerni és szerettünk volna továbbjutni. De végre ez volt az a meccs, ahol azt a csapatot láttam, amit tavaly. Voltak érzelmek a pályán, harcoltunk, tipikus kupameccs volt, ahol egy gól megpecsételte a sorsunkat. Hogy a továbbiakban sanszunk legyen meccset nyerni ahhoz ez a mentalitás, hozzáállás, ezek az érzelmek kellenek emiatt vagyok kicsit pozitív” – értékelt a vereség után is pozitívan Kuttor Attila, a bajnokságban utolsó helyen álló kövesdiek mestere.

Kapcsolódó tartalom

 

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak