Musorujsag
Élő Eredmények

„Micsoda érzés visszatérni!” – Besic 217 nap után léphetett ismét pályára a Ferencvárosban

„Micsoda érzés visszatérni!” – Besic 217 nap után léphetett ismét pályára a Ferencvárosban

m4sport.hu
A hét hónap kihagyás után visszatérő Muhamed Besic boldog, hogy ismét ott lehetett a pályán a Ferencváros színeiben a Nagyecsed elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen.

 

A Nagyecsed–Ferencváros összefoglalója

A 31 esztendős Muhamed Besic februárban szenvedett térdszalagszakadást, emiatt hónapokig a pályán kívülre szorult.

Kapcsolódó tartalom

A középpályás szombaton 217 nap után, a Nagyecsed elleni kupamérkőzésen térhetett vissza hosszú lábadozása után – Besic a 66. percben állt be Marquinhos helyére, 12 perccel később gólt is szerzett, a Ferencváros pedig 8–0-ra megnyerte az összecsapást.

Kapcsolódó tartalom

A könnyed siker után Dejan Sztankovics is kiemelte a bosnyák játékost, aki a Fradi Médiának elmondta, nagyon boldog, hogy visszatérhetett a pályára.

„Micsoda érzés visszatérni! Tegnap volt pont hét hónapja, hogy utoljára játszhattam, és boldog vagyok, hogy most itt lehetek. Az egész klubtól támogatást és türelmet kaptam, nagy köszönet az elnök úrnak, aki bízott bennem és megadta a lehetőséget, hogy visszatérhessek a szeretett klubomhoz. Jól éreztem magam, sokat tettem ezért. Keveset pihentem, minden nap háromszor, négyszer akár három vagy négy órát dolgoztam. Nagyjából másfél hónapja edzhetek rendesen, ennek az eredményét láthatta mindenki a pályán. Az új edzőnek fontos volt, hogy győzelemmel kezdjen a csapatnál, ez egy jó indulás volt számunkra. Így kell folytatnunk, még csak most kezdődött el a szezon, koncentrálnunk és dolgoznunk kell tovább, és megnyerni minden meccset, ez a célunk.”

MOL Magyar Kupa, 3. forduló
Nagyecsed RSE–Ferencvárosi TC 0–8 (0–3)
Nagyecsed, Nagyecsedi focipálya.
V: Lovas László
Gólszerző: Pesics (13. – tizenegyesből), Lisztes (16., 46.), Zachariassen (49.), Owosu (52., 92.), Sigér (74.), Besic (78.)
Sárga lap: 
Szabolcsi (12.)
NRSE: Szabolcsi (Sarkadi Zs., 84.) – Nagy Z. (Bulyáki, a szünetben), Pócsi, Zámbó, Szabó T. – Sarkadi G. (Raffai, 84.), Kóka – Nyíregyházi (Somlyai, 51.), Ladányi, Nagy N. – Marinas (Jónás, 64.)
Ferencváros: 
Varga Á. – Botka (Pászka, 58.), Cissé, Mmaee (Wingo, a szünetben), Ramírez (Civic, 58.) – Sigér – Owosu, Zachariassen (Gojak, 65.), Lisztes, Marquinhos (Besic, 66.) – Pesics

 

Borítókép: Budapest, 2023. január 28. A ferencvárosi Muhamed Besic (j) és az angyalföldi Berecz Zsombor az OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Vasas SC bajnoki labdarúgó-mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. január 28-án. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak