Musorujsag
Élő Eredmények

Egy kapufa, egy gól, egy lábtörés - mindez szűk negyedóra alatt

Egy kapufa, egy gól, egy lábtörés - mindez szűk negyedóra alatt

m4sport.hu
Úgy indult, a Pilis elleni kupatalálkozó, hogy Milos Szpaszics meccse lehet, végül mentő vitte kórházba.

A Kisvárda labdarúgócsapata 5-0-ra nyert a megyei I. osztályú Pilisi LK otthonában a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, és bejutott a legjobb 32 közé. Ez volt a szeptember elején kinevezett Mátyus János első tétmeccse a várdai kispadon.

A vendégek már az első félidőben eldöntötték a találkozót, hiszen a szünetben négy góllal vezettek, örömük azonban mégsem lehetett teljes.

Milos Szpaszics, az együttes szerb támadója első helyzetét a kapufára lőtte, majd a 6. percben már betalált, a 12. percben azonban súlyos sérülést szenvedett.

Kapcsolódó tartalom

Amint arról a várdaiak honlapja beszámolt, a lecserélt támadót a szünetben mentő vitte el a ceglédi kórházba, a meccs végére pedig megérkezett a diagnózis: eltört a bal lábán a külbokacsontja, műtétre szorul.

A találkozó után Mátyus kiemelte, jól kezdtek, szép gólokat szereztek, az első félidő nagyon rendben volt, összességében elégedettek lehetnek. “Nagyon örülünk, hogy nyertünk, de árnyékot vett a boldogságunkra Milos Szpaszics súlyos sérülése, amiből felépülve mielőbb várjuk majd vissza a csapatba” – mondta a korábbi válogatott védő.

Borítókép: Pilis, 2023. szeptember 17. A kisvárdai Milos Spasic (j2, lent), miután megsérült a labdarúgó MOL Magyar Kupa 3. fordulójában játszott Pilisi LK - Kisvárda Master Good FC mérkõzésen a Pilisi LK Gubányi Károly utcai Sporttelepén 2023. szeptember 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak