Musorujsag
Élő Eredmények

Megműtötték a Kisvárda bokatörést szenvedett támadóját, hónapokat kell kihagynia

Megműtötték a Kisvárda bokatörést szenvedett támadóját, hónapokat kell kihagynia

m4sport.hu
Hosszú kihagyás vár Milos Szpaszicsra, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda játékosára.

 

A Kisvárda labdarúgócsapata 5–0-ra nyert a megyei I. osztályú Pilisi LK otthonában a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, és bejutott a legjobb 32 közé. Ez volt a szeptember elején kinevezett Mátyus János első tétmeccse a várdai kispadon.

A vendégek már az első félidőben eldöntötték a találkozót, örömük azonban nem lehetett felhőtlen, Milos Szpaszics, az együttes szerb támadója ugyanis a 12. percben súlyos sérülést szenvedett, s mentővel szállították kórházba, nem sokkal később pedig kiderült, hogy eltört a külbokacsontja.

Kapcsolódó tartalom

A várdai együttes kedden a hivatalos honlapján tudatta, hogy Szpaszics azóta átesett a műtéten, és az őszi szezonban vélhetően már nem is léphet pályára.

„Szegecsekkel és csavarokkal sikerült rögzíteni az elmozdult és eltört csontot, a beavatkozás komplikációmentes volt. Milos Szpaszics szerdán hagyhatja el a kórházat, tíz napig fekvő-, további négy hétig járógipszet visel, a rehabilitációt hat hét múlva kezdheti meg. Az őszi szezonban vélhetően már nem számíthatunk a csatár játékára” – olvasható a Kisvárda oldalán.

 

További tartalmak