Musorujsag
Élő Eredmények

Dejan Sztankovicsot a csapat reakciója és a Fradi-tábor is lenyűgözte

Dejan Sztankovicsot a csapat reakciója és a Fradi-tábor is lenyűgözte

m4sport.hu
Dejan Sztankovics győzelemmel mutatkozott be a Groupama Aréna közönségének, a Ferencváros hátrányból fordítva győzte le 3–1-re a szerb Csukaricskit a Konferencia-liga csoportkörének nyitányán. A vezetőedző az M4 Sportnak értékelte a mérkőzést.

„Jól kezdtünk, picit feszülten, a Csukaricski pedig az első vagy második lövéséből gólt szerzett, a csapat erre adott reakciója viszont tökéletes volt. Nagyon örülök és gratulálok mindenkinek, ez az este a csapatmunkáról szólt, ezzel nyertük meg. Minden meccset meg akarok nyerni és a srácok ma sokat segítettek.”

Kapcsolódó tartalom

A csütörtök esti volt Sztankovics első mérkőzése a Groupama Arénában, és úgy érezte, a szurkolók támogatása nagyon sokat jelentett:

„A stadion tolta előre a srácokat, hogy küzdjenek és higgyenek. Amikor ilyen támogatást kapnak, a játékosok is hisznek a győzelemben. Tökéletes első találkozásunk volt. Sokat kell adnunk a közönségnek, hogy ezt kapjuk vissza, ezért dolgozunk minden nap.”

A csoport másik mérkőzésén a Genk és a Fiorentina 2–2-re végzett, így az FTC egy kör után csoportja élén áll a Konferencia-ligában.

A magyar bajnok a második fordulóban az előző kiírásban döntős Fiorentina otthonába látogat.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak