Musorujsag
Élő Eredmények

Alekszandar Pesics: Boldog vagyok, hogy hazai pályán is megszereztem az első gólom

Alekszandar Pesics: Boldog vagyok, hogy hazai pályán is megszereztem az első gólom

m4sport.hu
Alekszandar Pesics, a Ferencváros támadója örömmel vette tudomásul, hogy gólt szerzett a Csukaricski elleni Kl-csoportmérkőzésen, ezzel elmondhatja magáról, hogy már a Groupama Arénában is eredményes tudott lenni.

 

A mérkőzés összefoglalója

Kapcsolódó tartalom

Alekszandar Pesics a Fradi Médiának az elképesztő hangulatot emelte ki.

„Nem könnyű egy edzőváltás után, mert mindenkinek magabiztosnak kell lennie a sok újdonság mellett, egy új edző mindig új dolgokat szeretne látni taktikailag. A játékosok a legjobbjukat akarják nyújtani, néha ez nem sikerül, de most húsz perc után elkezdtünk játszani, szerintem jól. Boldog vagyok, hogy megszereztem az első gólom hazai pályán és nem volt les, mert eddig amikor a Groupama Arénában betaláltam, előtte vagy les volt vagy szabálytalanság, de most elkezdődött, örülök neki. Gratulálok a csapatnak, nagyszerű meccset játszottunk. Így kell folytatnuk. Csodálatos volt a szurkolás, meglepődtem, amikor megtudtam, hogy telt ház lesz, elképesztő volt!”

Konferencia-liga, F csoport, 1. forduló:
Ferencvárosi TC-Csukaricski (szerb) 3-1 (2-1)
Groupama Aréna, 17 859 néző, v.: Guillermo Cuadra (spanyol)
gólszerzők: Varga B. (44.), Owusu (45+7.), Pesic (79.), illetve Ivanovics (26.)
sárga lap: S. Mmaee (50.), illetve Docics (19.), Ivanovics (41.), Adetunji (45+2.), Subotics (66.)

Ferencvárosi TC: Dibusz – Botka (Sigér, 53.), S. Mmaee, Cissé, Ramírez – Makreckis, Abu Fani (Ben Romdhane, 74.) – Marquinhos, Zachariassen, Owusu (Lisztes, 74.) – Varga B. (Pesics, 67.)

Cukaricki: Samurovics – Stevanovics (Rogan, 88.), Subotics, Vranjes – Tosics, Nikcevics (Jankovics, a szünetben), Sissoko, Docics (Stankovics, 64.), Kovac (Miladinovics, a szünetben) – Adetunji (Cvetkovic, 78.), Ivanovics

 

Borítókép: (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak