Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Juhász Roland távozik a Fehérvár sportigazgatói posztjáról

Hivatalos: Juhász Roland távozik a Fehérvár sportigazgatói posztjáról

m4sport.hu
A korábbi sajtóhíreknek megfelelően az ESMTK elleni kupabúcsút követően benyújtotta lemondását a Fehérvár FC sportigazgatója, Juhász Roland, ezt pedig a klub vezetősége elfogadta, így a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A 95-szörös válogatott Juhász Roland játékosként kétszeres bajnok, kupagyőztes, Európa Liga-csoportkörös volt a Vidi-mezben, majd másodedzőként tért vissza, sportvezetőként pedig 2022 októberétől dolgozott Fehérváron.

A klub rövid közleményében megköszönte Juhász Roland munkáját és sok sikert kívánt a jövőre nézve.

A Vidi az elmúlt bő három évben, 2020 júliusa óta három sportigazgatót (Kovács Zoltán, Sallói István, Juhász Roland), valamint hat edzőt (Márton Gábor, ideiglenesen Szalai Tamás, Szabics Imre, Michael Boris, Huszti Szabolcs és Bartosz Grzelak) foglalkoztatott.

A 2018/19-es idényben még az Európa-liga csoportkörben szereplő együttes az előző bajnokságban csak az utolsó fordulóban biztosította bennmaradását az élvonalban, az idei szezonban pedig hat forduló után a 9. helyen állnak, mindössze egy győzelmet arattak és egy ponttal előzik meg a már kieső helyen álló és a hétvégén épp Fehérvárra érkező Zalaegerszeget, ráadásul az elmúlt hétvégén a Magyar Kupától is búcsúztak, a harmadosztályú ESMTK ellen.

Kapcsolódó tartalom

Juhász hivatalba lépése előtt másodedző volt Szabics Imre vezetőedző mellett, majd távozása után lépett elő sportigazgatóvá. Ekkor barátja, Huszti Szabolcs lett a csapat edzője, akit azonban márciusban leváltottak. Helyette érkezett Grzelak, a csapat teljesítményén azonban a svéd edző kinevezése sem lendített.

Borítókép: Juhász Roland (fotó: fehervarfc.hu)

További tartalmak