Musorujsag
Élő Eredmények

„Igazából tökmindegy, mennyit kell várni” – Varga Barnabás előre döntött, nem zavarta a hosszas VAR-ozás

„Igazából tökmindegy, mennyit kell várni” – Varga Barnabás előre döntött, nem zavarta a hosszas VAR-ozás

m4sport.hu
A Ferencvárosi TC 3–1-re legyőzte a Csukaricskit az Európa Konferencia-liga csoportkör 1. fordulójában. A mérkőzésen kulcsszerepet játszott Varga Barnabás, aki csapata egyenlítő gólját szerezte – egy több mint kétperces VAR-ozást követő tizenegyesből. A támadó az M4 Sportnak értékelt a találkozót követően.

Hosszú perceket állt a labda mögött Varga Barnabás, mielőtt elvégezhette volna a maga tizenegyesét a Ferencváros–Csukaricski Kl-mérkőzésen: a VAR-kocsi személyzete bő két percig vizsgálta, hogy Owosu Kwabenát a tizenhatoson belül lökte-e fel Ivanovics. A videózásból büntető, a büntetőből meg egyenlítés lett, ami végül megágyazta az FTC fordítását és győzelmét, fontos volt Varga higgadtsága.

„Különösebben nem zavart meg a hosszas videózás. Nem szoktam ezeket túlspilázni, általában eldöntöm, hova lövöm, igazából tökmindegy volt, mennyit kell várni” – elevenítette fel a szituációt az M4 Sportnak Varga Barnabás, aki valóban nagyon magabiztos volt az ítélet végrehajtásakor.

„Szerintem nem tett minket idegessé a vendég vezetés, szerintem ez látszódott is a meccsen, hiszen végig domináltunk. Persze, nem nézett ki jól, hogy az ellenfél egyszer jött el a kapunkig és gólt szerzett, de megérdemelten fordítottunk” – értékelte a mérkőzést a Fradi-játékos.

Kapcsolódó tartalom

A magyar válogatott támadó hatalmas utat járt be az elmúlt években: 2021-ben még az NB II-ben szerepelt, most pedig már nemzetközi kupasorozat főtábláján szerzett gólt az ötszörös magyar bajnoki címvédő színeiben. Varga elárulta, fantasztikus együtt dolgozni Dejan Sztankovics vezetőedzővel, bár még nincs itt hosszú ideje, de egyre jobban összeáll a csapat vele.

Kapcsolódó tartalom

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak