Musorujsag
Élő Eredmények

Ismét telt ház a Puskás Arénában: kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt a magyar–szerb Eb-selejtezőre

Ismét telt ház a Puskás Arénában: kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt a magyar–szerb Eb-selejtezőre

MTI
A magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt vívja soron következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését, ugyanis pénteken kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt az október 14-i, szerbek elleni csoportrangadóra.

 

„A korábban nagy számban eladott bérletek miatt alacsonyabb volt a megvásárolható jegyek száma a válogatott következő hazai tétmérkőzésére. A megvásárolható belépők 12.50-ig gazdára találtak” – írta a magyar szövetség (MLSZ).

A magyar csapat négy hazai Eb-selejtezőjére több mint 30 ezer bérletet értékesítettek a sorozat kezdete előtt.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese négy lejátszott mérkőzésen szerzett tíz pontjával jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a selejtezőcsoportot a második helyen álló, ugyancsak tízpontos szerbek előtt. A rivális ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszott. Az októberi dupla fordulóban három nappal később a nyeretlenül sereghajtó Litvánia vendége lesz a magyar válogatott.

 

Borítókép: Budapest, 2023. június 20. A Puskás Aréna a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ G csoportjában játszott Magyarország - Litvánia mérkõzés elõtt 2023. június 20-án. MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak