Musorujsag
Élő Eredmények

„Sajnos nem innen számolják” – Kuttor Attila nem bánná, ha csak most kezdődne a bajnokság

„Sajnos nem innen számolják” – Kuttor Attila nem bánná, ha csak most kezdődne a bajnokság

m4sport.hu
Az eddig sereghajtó Mezőkövesd meglepetésre 2–0-ra legyőzte a Kecskemétet az OTP Bank Liga 7. fordulójában. A találkozót követően a főszereplők értékeltek az M4 Sport riporterének, Czinger-Koczka Henriettának.

„Vitathatatlan, nem néztünk ki jól. Ezt nyilván át kell beszélnünk” – kezdte értékelését Szabó István a Mezőkövesd elleni vereség után. A kecskeméti vezetőedző személyesen is megnézte Drazsics játékát, videóztak is becsülettel, mégis hibákat követtek el, s két gólt engedtek a szerb támadónak.

Szabó István még gól nélküli állásnál négyes cserét hajtott végre, elmondása szerint a szélsőjátékot szerette volna frissíteni, Tóth Barna beállításával pedig egy magasabb centert küldött pályára.

„Területeket hagytunk magunk mögött, ezt kihasználta a Mezőkövesd. Tanulnunk kell a hibákból, biztatjuk a srácokat, nagyon el vannak kenődve. Ez benne van a játékban, mennünk kell tovább” – hangsúlyozta Szabó.

Kapcsolódó tartalom

„Amiért tettünk, az visszaköszönt a pályán, valahol megérdemelten nyertünk. Amit elterveztünk, meg tudtuk valósítani. Mondtam, hogy nekünk az lenne jó, ha most kezdődne a bajnokság, de sajnos nem innen számolják. Szeretnénk versenyképesebbek lenni” – értékelt felszabadultan Kuttor Attila.

A Mezőkövesd vezetőedzője Sztefan Drazsics kihagyott helyzeteiről elmondta, a hibák benne vannak a futballban, legyen szó bármilyen posztról, ráadásul támadója nem akárhogy tette jóvá az első félidőben elrontott ziccerei után. A hibákért soha nem bántják a játékosaikat.

A hazaiak részéről Tóth Barna kiemelte a szurkolótábort, amely még a vereség ellenére is hívta pacsizásra a kedvenceket, míg a duplázó Sztefan Drazsics csapattársait méltatta, s reméli, hogy ez a győzelem csupán a kezdet.

Összefoglaló:

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak