Musorujsag
Élő Eredmények

Blagojevic: Az első félidő megmutatta, messze vagyunk még egy komoly csapattól

Blagojevic: Az első félidő megmutatta, messze vagyunk még egy komoly csapattól

m4sport.hu
A DVTK 3–1-re legyőzte a DVSC-t az OTP Bank Liga 7. fordulójának keleti rangadóján, és győzelmével a tabella élére ugrott. A lefújás után a két vezetőedző és két gólszerző értékelt az M4 Sportnak.

Srdjan Blagojevic, a forduló előtt még éllovas DVSC vezetőedzője a 2–0-s hazai vezetéssel zárult első félidő miatt neheztelt csapatára:

„Az első félidőben nyújtott teljesítményünk messze volt a komolyan vehetőtől, nem is tudom, mit mondjak rá, az első 45 perc okozta a vesztünket.”

„Legfőképp a hozzáállással volt probléma, úgy játszottunk, mint egy felkészülési mérkőzésen. Megértem, hogy a hangulat barátságos a két klub között, de ezt nem engedhetjük meg magunknak.”

Kapcsolódó tartalom

„Az első félidő megmutatta, messze vagyunk még egy komoly csapattól, de a második meggyőzött arról, hogy képesek lehetünk eljutni oda. Ha magas szinten akarunk teljesíteni, nem engedhetünk meg ilyen 45 perceket magunknak, mert ez döntötte el a három pont sorsát.”

Szergej Kuznyecov (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A hazaiakat irányító Kuznyecov Szergej nyilatkozatában azt emelte ki, hogy nemcsak dominálni voltak képesek a mérkőzésen, de amikor kellett, akkor szenvedtek a győzelemért.

„Az első félidőben nagyon jól futballoztunk, a másodikban azt kértem, folytassuk ezt a játékot és tartsuk az eredményt, de a DVSC át tudta venni az irányítást. Próbáltuk ellentámadásokkal lezárni a mérkőzést, ez a legvégén sikerült.”

„Büszke vagyok a csapatra, mert nemcsak dominálni kell a mérkőzéseken, hanem néha kell tűrni is és megmutatni a karaktert, túllépni a nehéz pillanatokon. Gratulálok a játékosaimnak és a szurkolóknak is!”

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak