Musorujsag
Élő Eredmények

Senkó Zsombor borzasztó meccse: két súlyos hibája pontokba került a Vidi ellen

Senkó Zsombor borzasztó meccse: két súlyos hibája pontokba került a Vidi ellen

m4sport.hu
A ZTE kétszer is egyenlített, emberelőnyben játszva pedig a vezetést is megszerezte a Fehérvár vendégeként, de egy 99. percben kapott gól miatt mégsem távozhatott három ponttal a Sóstói Stadionból. A meccs negatív hőse a zalaegerszegi kapus, Senkó Zsombor, akinek két látványos hibáját is góllal büntette a Vidi.

Kapcsolódó tartalom

A 34. percben szögletből szerzett vezetést a hazai csapat, de esetünkben a szöglet kialakulása érdekes: Karamoko Dembélé egy védő lábán megpattanó lövését Senkó könnyedén megfoghatta volna, de direkt kiengedte, így azonban szöglettel jöhetett a Vidi, amiból vezetést szereztek.

A 99. percben, 3–2-es zalaegerszegi vezetésnél újabb hazai szöglet következett, amit szürreális jelenetsor követett: Senkó kétszer is rossz helyre öklözött két kezelhető beadást, a másodikat egy felső lécre, majd egy üres kapuba fejelt labda követett.

A Haladásnál és a Juventusnál nevelkedett, korosztályos magyar válogatott Senkó Zsombor 2023 nyarán igazolt a DVTK-tól a ZTE-hez, miután Demjén Patrik az MTK-hoz szerződött. 20 évesen lett a zalaegerszegiek első számú kapusa, ami nem könnyű feladat és a szezonrajtja sem az: hat mérkőzésen kezdett és ezeken 17 gólt kapott.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak