Musorujsag
Élő Eredmények

„Nem kell szenzációt keresni” – Máté Csaba elmondta, miért volt ott a Fehérvár-ZTE meccsen

„Nem kell szenzációt keresni” – Máté Csaba elmondta, miért volt ott a Fehérvár-ZTE meccsen

m4sport.hu
Rendkívül mozgalmas mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott vasárnap a Fehérvár és a ZTE, de már a kezdés előtt is akadt beszédtéma, az M4 Sport kamerája kiszúrta, hogy a Ferencvárost tíz mérkőzésen megbízott vezetőedzőként irányító, azóta leváltott Máté Csaba a helyszínen tekintette meg az összecsapást.

Kapcsolódó tartalom

Feltűnése további alapot adott a már korábban beindult találgatásoknak, hiszen:

  • Dejan Stankovic kinevezése óta Máté Csaba ugyan a Ferencváros alkalmazásában áll, de már nem tagja az edző stábnak, Kubatov Gábor klubelnök jelezte, nyugodtan kereshet kispadot magának. A Ferencváros élén nyújtott teljesítményét (10 mérkőzésen 9 győzelem, 39 szerzett gól) látva garantálható (volt), hogy kérőből nem lesz hiány. Máté Csaba leváltását követően kijelentette, azt már kinevezésekor tudta, többé nem lesz a Ferencváros másodedzője.
  • A Fehérvár és a Zalaegerszeg is gyengén kezdte a 23/24-es szezont, így nem kizárható az edzőváltás lehetősége.

Máté Csaba a Sportál megkeresésére tisztázta feltűnését a Sóstói Stadion lelátóján: csak nézőként volt jelen, szeret meccsre járni és most több szabadideje van, mint korábban. Az OTP Bank Liga 7. fordulójában négy találkozóra is kilátogatott.

„Nem kell semmilyen szenzációt keresni abban, hogy a Vidi mérkőzésén voltam. Mindössze arról van szó, hogy mostanában jobban ráérek, és ha tehetem, a helyszínen tekintem meg a különböző találkozókat. Már pályaedzőként is sok mérkőzésen jártam, élőben jobban szeretek meccseket nézni, mint a tévében” – nyilatkozta a lapnak.

„Az elmúlt napokban sűrű volt a menetrend, pénteken a Kecskemét–Mezőkövesd, szombaton a Puskás Akadémia–Paks, majd az Újpest–MTK, vasárnap pedig a Fehérvár–Zalaegerszeg összecsapásra látogattam ki, nem győzöm hangsúlyozni, hogy nézőként. Hozzáteszem, nem csupán az NB I-es, az NB II-es és az utánpótlás mérkőzésekre ugyanúgy szívesen kimegyek. Szóval, szó sincs arról, hogy valakinek a helyét szeretném átvenni, tényleg nincs abban szenzáció, ha megjelenek egy meccsen.”

Borítókép: Máté Csaba a Fehérvár-ZTE meccsen (M4 Sport)

További tartalmak