Musorujsag
Élő Eredmények

Döntött a Fegyelmi Bizottság Fiola eltiltásáról

Döntött a Fegyelmi Bizottság Fiola eltiltásáról

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Fiola Attilát, a Fehérvár FC játékosát.

A ZTE elleni bajnoki 61. percében egy eladott labda után nyargalt Szendrei Norbert után Fiola Attila, a Fehérvár FC védője. Az egerszegi játékos lövése után elesett Fiola mellett, Vad II István játékvezető pedig azonnali piros lappal kiállította a fehérvári bekket – még a lassítások alapján is nehéz megítélni, pontosan miért.

Kapcsolódó tartalom

Az m4sport.hu olvasói elég egyértelműen ítélték az ítéletet: szavazásunkon 92 százalék voksolt a kiállítás jogtalanságára, ahogy a Góóól! 2 szakértői is úgy érezték, nem kellett volna az öltözőbe küldeni Fiolát.

A meccs 3–3-as döntetlennel ért véget, de Fiola nemcsak a drámai utolsó félórát hagyta ki: a vasárnapi, Kisvárda elleni bajnokin sem lehet a pályán, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ugyanis egy mérkőzésre eltiltotta:

„Fiola Attila (Fehérvár) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült” – fogalmaz a határozat.

Az NB II-ben is volt egyébként azonnali piros lapot követő eltiltás: Predrag Bosnjak (Haladás) az ETO elleni bajnoki elején kézzel hárított egy gólba tartó labdát, az MLSZ őt is egy meccsről tiltotta el.

Borítókép: Fehérvár FC, m4sport.hu

További tartalmak