Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár György: Könyvessel nem voltam elégedett, a mezőnyjátéka nem tetszett, egy góllal nem tudja eladni magát

Bognár György: Könyvessel nem voltam elégedett, a mezőnyjátéka nem tetszett, egy góllal nem tudja eladni magát

m4sport.hu
Abban mindkét edző egyet értett, a Loki jobban játszott, miként abban is, gól nélkül nem lehet meccset nyerni.

A Paks 2-0-ra legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén. A Tolna vármegyei alakulat ezzel megőrizte hibátlan hazai mérlegét, háromból három meccset nyert otthon, míg a DVSC második idegenbeli összecsapását is elveszítette a mostani szezonban.

Nem volt ez egy könnyű meccs, sokat kezdeményezett a Debrecen.  Jó játékosai vannak, a meccs egyes periódusaiban jobban is játszottak a mezőnyben mint mi. Lehetőségeik voltak, helyzetük nem nagyon. A Fradi meccsen felébredtünk a szünetben, ott egy kicsit többet gondoltunk a támadójátékunkról. Kicsit stabilabbá tettük a csapatjátékot és ez most működik” – értékelt a találkozó után Bognár György, a hazaiak mestere az M4 Sport kamerái előtt.

Könyvessel nem voltam elégedett, a mezőnyjátéka nem tetszett. Fontos gólt lőtt, de egy góllal nem tudja eladni magát. Jól küzdött a csapat, taktikailag megcsinálták amit megbeszéltünk. Erős volt a védelem és a középpálya is“- mondta a találkozó után a korábbi válogatott játékos, aki elárulta, Szélpált sérülés miatt kellett lecserélnie.

Nem volt könnyű meccs a számunkra, próbálok pozitív maradni, de nem könnyű, mert kikaptunk. De az a benyomásom, jobban játszottunk, mint amikor legutóbb itt 0-0-ra végeztünk, vagy a hazai 2-1-es győzelmünk alkalmával. Ma jobbak voltunk a pályán. Két gólt kaptunk, ezek könnyen kapott gólok voltak. Nekünk is megvoltak a helyzeteink, de nem tudtunk betalálni, hiába álltunk közel ahhoz, hogy gólt szerezzünk” – mondta érezhetően csalódottan Srdjan Blagojevic, a Loki mestere.

Kapcsolódó tartalom

Nehéz most azt mondani, hogy elégedetlen vagyok, mert úgy játszik a csapatom, ahogy szeretném, de figyelnünk kell a részletekre is. Hiába játszottunk most lendületesen és jobban, mint olyan meccseken ahol győztünk” – mondta a szerb szakember.

Jó erőben érzem magam, a sérülések is lekerülnek majd meglátjuk mennyi meccs lesz még” – kezdte értékelését Böde Dániel, aki a 450. NB I-es meccsén lépett pályára, ezzel feljött az örökrangsor tizedik helyére.

Jól védekezik most a csapat, egyben vagyunk, de jól működik a letámadásunk is, tudtunk labdát szerezni az ellenfél térfelén, így távol tartottuk a Debrecent a kapunktól. Tavaly is volt, hogy hat meccset nyertünk zsinórban, aztán hat meccsen nem nyertünk. Próbáljuk kihasználni, hogy jól megy a csapatnak, majd igyekszünk elkerülni a hullámvölgyeket” – mondta azzal kapcsolatban, hogy ez volt sorrendben a harmadik 2-0-ra megnyert bajnokijuk.

Nem gondolom, hogy rosszul játszottun, mert megvoltak a helyzetek, de ha nem tudjuk kihasználni ezeket, akkor nem fogunk meccset nyerni. Egyszerűen valamiért nem kerül be a labda a hálóba, bármit is csinálunk. Hazamegyünk, a meccset kielemezni, regenerálódni, nincs mese, otthon kell tartanj a három pontot az Újpest ellen” – nyilatkozta Kusnyír Erik, a debreceniek védője.

 

 

Borítókép: Bognár György (fotó: Paksi FC)

További tartalmak