Musorujsag
Élő Eredmények

Hiába játszott fölényben a Debrecen, simán nyert otthon a Paks

Hiába játszott fölényben a Debrecen, simán nyert otthon a Paks

m4sport.hu
A Paks a Fradi ellen egy félidő alatt kapott hat gólt, amellett tizenhárom félidőben kettőt.

A Paks otthon tartotta a három pontot, miután mindkét félidőben egy-egy gólt szerezve 2-0-ra nyert a Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából szeptemberre halasztott találkozóján.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Paksi FC-Debreceni VSC 2-0 (1-0)
Paks, 1890 néző, v: Bognár
gólszerzők: Windecker (14.), Könyves (61.)
sárga lap: Kinyik (52.), Papp K. (69.), illetve Lagator (59.), Bárány (68.), Szécsi (77.)
Paks: Szappanos – Kinyik, Szélpál (Lenzsér, a szünetben), Szabó J. – Kovács K., Papp K., Windecker, Mezei (Horváth K., 82.), Silye (Osváth, 73.) – Haraszti (Hahn, 62.), Könyves (Böde, 62.)
DVSC: Milosevic – Kusnyír, Lagator, Romancsuk, Ferenczi (Baranyai, 89.) – Varga J. (Ojediran, 67.), Loncar – Bévárdi (Szécsi, 67.), Dzsudzsák, Domingues (Bódi, 67.) – Bárány (Majdevac, 87.)

Az első percek a debreceniek támadásaival kezdődtek, de a kapura nem jelentettek különösebb veszélyt. A Loki-fölény után némileg meglepő volt, hogy az első negyedóra végén a Paks került előnybe, Kovács beadását Windecker fejelte senkitől sem zavartatva közelről a kapuba.

A folytatás olyan volt, mint a meccs eleje, a Loki próbálkozott többet, de a hazai kontrák veszélyesebbek voltak, több gól azonban nem született az első játékrészben.

A második játékrész pontos tükörképe volt az elsőnek, debreceni támadásokkal indult, majd negyedórányi játék után ismét jött a hazai gól. A Loki ugyan nem adta fel, próbálkozott, de komoly gólhelyzetig nem jutott el, így a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

A Debrecen sorozatban második bajnokiját bukta el, ilyenre pedig legutóbb 2022 áprilisában volt példa. A Paks sorrendben harmadik 2-0-ás bajnoki győzelmét aratta, ezzel pedig megerősítette helyét az élmezőnyben, Bognár György együttese a dobogóról várhatja a hétvégi fordulót.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: Windecker József (Fotó: Paksi FC)

További tartalmak