Musorujsag
Élő Eredmények

A ZTE bátortalanul játszott, a Puskásnak pedig a foci adja a jeleket, hogy változtatni kell

A ZTE bátortalanul játszott, a Puskásnak pedig a foci adja a jeleket, hogy változtatni kell

m4sport.hu
A Zalaegerszeg egy 99. percben szerzett gólnak köszönhetően 1–1-es döntetlent ért el a Puskás Akadémia ellen az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozót követően a főszereplők értékeltek az M4 Sport riporterének, Török Olivérnek.

„Megdicsértem a csapatot, mert nem adták fel és a késői kapott gól után csapatként mentek azért, hogy megpróbáljunk egalizálni. Emellett azért fontos, hogy lépjünk előre, most nagyon döcögött a játékunk, rengeteg hibával, bátortalanul futballoztunk” – értékelt Boér Gábor a Puskás Akadémia elleni találkozó után.

A ZTE vezetőedzője szerint igazságos döntetlen született, kiemelte, hogy múlt héten ők kapták az utolsó perces gólt, most ők. Gyurján Mártonról elmondta, jó teljesítményt nyújtott, értékes játékos és sportember.

Kapcsolódó tartalom

„Remélem, nem azért kaptuk a tizenegyest, mert megemlítettem a VAR-t – utalt a mérkőzés előtti nyilatkozatára Hornyák Zsolt, amelyben bírálta a videobírót és a Puskást sújtó ítéleteket. – Egy góllal vagy kettővel jobbak voltunk, be kellett volna rúgni a helyezeteket. Ilyen hibát nem lehet elkövetni a végén, mi rontottuk el a győzelmet.”

A szakember szerint domináltak az egész mérkőzésen, Gruber Zsombornak több ziccere volt, de nem tudta ezeket értékesíteni, igaz, emellett jól dolgozott. Szerinte Nagy Zsolt ziccerénél labdájuk volt a 2–0-hoz is.

Kapcsolódó tartalom

Gyurján Márton kiemelte, mutatja a csapat erejét, hogy nem adták fel, ennek az eredménye az egyenlítés. A kapus úgy véli, kezd összeállni a csapatuk, jó játékosaik vannak.

Batik Bence szerint az első félidőben kezükben volt a meccs, domináltak, sajnálja az Egerszegen hagyott két pontot. A védőből lett középpályás szerint a foci adja nekik a jeleket, valamin változtatniuk kell.

Összefoglaló:

Borítókép: (fotó: MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak