Musorujsag
Élő Eredmények

„Mentálisan megviselték az elmúlt hetek történései” – Boér Gábor Senkó mellőzéséről

„Mentálisan megviselték az elmúlt hetek történései” – Boér Gábor Senkó mellőzéséről

m4sport.hu
Nem került be a Puskás Akadémia elleni mérkőzés keretébe Senkó Zsombor, aki a ZTE fehérvári mérkőzésén több hibát is vétett. A zalaegerszegiek vezetőedzője, Boér Gábor az M4 Sport riporterének, Török Olivérnek mesélt a döntés okairól.

Nem éppen Senkó Zsombor meccse volt a múlt heti Fehérvár–ZTE bajnoki, a fiatal kapus előbb egy szögletet engedélyezett az ellenfélnek, amelyből a Vidi gólt szerzett, a hajrában pedig egy simán lehúzható labdát ütött el (kétszer is), pechére ebből is hazai találat lett. A 20 éves Senkó a Puskás Akadémia elleni meccskeretben már nem szerepel, Gyurján Márton a kezdőkapus, míg a kispadra a héten igazolt Dombó Dávid ült le. Boér Gábor mesélt a döntése okairól az M4 Sportnak.

„Hát nyilván a Marci velünk van hosszú ideje, ismerjük a képességeit. Dávid csak néhány napja van velünk” – mesélt régi és új kapusáról Boér Gábor, majd rátért természetesen Senkóra is:

„Zsombinak kell most egy kis szünet. Mentálisan megviselték őt az elmúlt hetek történései. Ugyanakkor nem szeretném, hogy bárki is egy ember nyakába varrja a teljesítményünket, ezt a csapat szenvedte el, kiegészülve a stábbal. Abszolút kiállunk érte, de most úgy gondoltuk, hogy az tesz neki a legjobbat, ha egy kicsit fúj. De semmiképp sem szabad egy 20 éves srácra ráhúzni a vizes lepedőt, hiszen egy teljes csapat kapja a gólokat” – indokolt a szakember.

Kapcsolódó tartalom

A meccs végül 1–1-es döntetlennel ért véget, Gyurján helytállt az egerszegi kapuban.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak