Musorujsag
Élő Eredmények

Kiütés ide vagy oda, Sztankovics szerint sok az üresjárat a Fradi játékában

Kiütés ide vagy oda, Sztankovics szerint sok az üresjárat a Fradi játékában

m4sport.hu
A Ferencváros idegenben 6–1-re kiütötte az MTK-t az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A találkozót követően a főszereplők értékeltek az M4 Sport riporterének, Török Olivérnek.

„Sok minden nem működött ma, a hibákat próbáljuk kijavítani. A legfontosabb, hogy nem tudtuk kompenzálni a Ferencváros fölényét, a pálya egyik részében sem tudtunk egyenrangú partnerek lenni. Ami még fájóbb, hogy 3–1-nél elhagytuk magunkat, ez semmilyen körülmények között nem fordulhat elő!” – értékelt a Fradi elleni 6–1-es vereség után Horváth Dávid.

A vezetőedző szerint kikapni mindig rossz, de összeszedik magukat és új sorozatot indítanának.

„Aki focizik, az hibát is vét, de ezért vagyunk igazán jók, mert csapatként is tudjuk ezeket kijavítani – utalt a kapott gólra értékelésében Dejan Sztankovics, a Ferencváros trénere. – Nagyon fontos ilyenkor az akarat, hogy hátrányból is tudjunk fordítani. Amire jobban kell figyelnünk, az a rendezettség. Volt több üresjárat, amikor rossz döntéseket hoztunk, rossz passzokat adtunk.”

A szerb vezetőedző ugyanakkor gratulált a teljes Ferencvárosnak, hatalmas terhelés alatt állnak, de jó úton járnak, s vasárnap reggeltől már a Fiorentina elleni találkozóra koncentrálnak.

Kapcsolódó tartalom

Bognár István szerint a jobb csapat nyert, de hat kapott gólra azért nem szolgáltak rá. Az MTK gólját szerző középpályás szerint az első félidőben a vezetés mellett a támadójátékuk nem volt jó, utána mentek előre becsülettel, de már eldőlt a mérkőzés.

A Fradi negyedik gólját jegyző Henry Wingo elmondta, nem úgy kezdtek, ahogy szerettek volna, de viszont utána nagyon jól reagáltak, büszkék lehetnek magukra. A bombájáról elmondta élete egyik legszebb találata volt, reméli, lesz még hasonló a jövőben.

Kapcsolódó tartalom

Összefoglaló:

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak