Musorujsag
Élő Eredmények

Mátyus János szerint „kicsinálja” a Kisvárdát, hogy minden meccset idegenben játszanak

Mátyus János szerint „kicsinálja” a Kisvárdát, hogy minden meccset idegenben játszanak

m4sport.hu
Bakteriális fertőzés miatt továbbra sem alkalmas a játékra az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda pályája, ezért a szezonban eddig minden mérkőzését idegenben volt kénytelen játszani a csapat. A hazai pálya hiánya az eredményeken is meglátszik, vasárnap Fehérváron kapott ki 3–1-re Mátyus János együttese, ami zsinórban az ötödik veresége volt a tabella utolsó helyén álló csapatnak.

Kapcsolódó tartalom

A szeptember közepén kinevezett Mátyus második NB I-es bajnokiján irányítja a Kisvárdát, egy hete a Ferencváros, most a Fehérvár vendégeként szenvedtek vereséget. A vezetőedző elismerte, a Vidi megérdemelte szerezte meg a három pontot: „jobban játszottak”.

Ezután megjegyezte: „nagyon sok gondunk van”.

„Rengeteg a sérült, félig egészséges játékosunk van, nem megfelelő erőnléti állapotban. Ami sajnos kicsinálja a csapatunkat, hogy sorozatban nyolcadik bajnoki mérkőzésünket is idegenben játszottuk. Ez korántsem ideális. Ezzel senki sem foglalkozik, én sem tettem, amíg nem kerültem ide, de ez egy gyilkos dolog.”

„Ezek kifogásnak tűnnek, de valós dolgok, tények, amiken nem tudunk változtatni, túl kell lépni rajta” – tette hozzá.

„Voltam már ilyen szituációban, általában mindig így kerülök egy csapathoz, hogy nehéz helyzetből indulunk. Eddig mindig megoldottam, meg fogom oldani most is, ígérem.”

A Kisvárda a következő fordulóban a Puskás Akadémiához látogat.

„Jövő héten a kilencedik meccsünk jön, pontot kell csípnünk valahogy Felcsúton, aztán remélhetőleg el fog jönni a mi időnk. A Kisvárda utolsó a bajnokságban, ezzel szembe kell néznünk. Számunkra innentől minden mérkőzés élet-halál harc, ennek szellemében fogunk játszani.”

Kapcsolódó tartalom

További tartalmak