Musorujsag
Élő Eredmények

Szuhodovszki Soma: Bízunk a szakmai stábban, a szakmai stáb is bízik bennünk. Együtt meg tudjuk ezt oldani

Szuhodovszki Soma: Bízunk a szakmai stábban, a szakmai stáb is bízik bennünk. Együtt meg tudjuk ezt oldani

m4sport.hu
Kecskeméti oldalon igyekeztek a pozitívumokat keresni a Diósgyőrben elszenvedett vereség után, míg a hazaiakat büszkévé teszi, hogy újra focilázban ég a város.

„Magabiztosan nyertük ezt a mérkőzést” – jelentette ki az újabb 3-1-es győzelmet követően a DVTK vezetőedzője, aki „kívülről azt látta, annyit tettek bele a meccsbe a játékosok, amennyi a győzelemhez kellett, bár bosszantja, hogy egy kicsit leültek és átadták a labdabirtoklást az ellenfélnek”.

A tabellán immár a harmadik helyen álló diósgyőriek nyolc forduló alatt 16 pontot gyűjtöttek, ami a legtöbb egy újonctól a 12 csapatos NB I történetében, Kuznyecov azonban nem foglalkozik ezzel, hiszen messze még a pontvadászat vége.

„Mindent, amit csinálunk, azt a szurkolókért tesszük. Nagyon büszkék vagyunk, hogy hétről hétre fantasztikus hangulat van a stadionban, futballázban ég a város, hatalmas támogatást kapunk. Ezért dolgozunk” – nyilatkozta.

Kapcsolódó tartalom

A vendég mester szerint „az első 15 perc megpecsételte a sorsukat”, de a második félidőben mutatott játékra azért lehet építeni.

„Persze, fájó a vereség, de próbálom most a pozitívumokat nézni. Az első félidő volt a nagy probléma. Mást terveztünk, a gól után viszont mást kellett játszani, nyilván nyíltabban és az a miskolciaknak nagyon kedvez – így Szabó István. – Azt hiszem, azt lehetett látni, hogy bő egy hét alatt három mérkőzésünk volt, és mégis micsoda erő van a csapatban. Támadtunk, ami miatt nagyobb területek maradtak mögöttünk, és veszélyesebben tudott kontrázni az ellenfél, de még egyszer mondom, a második félidővel elégedett vagyok, még ha ez 3-1-es vereségnél nem nagy elégtétel. A problémánk az első félidőben volt.”

„Hát ezt nem mondanám – reagált már a második diósgyőri gólt szerző Gera Dániel arra a felvetésre, hogy az első 20 percben eldőlt a meccs. – A Kecskemét is akart játszani. Nem dőltünk hátra, próbáltunk minél több gólt szerezni. Erre törekedtünk egész meccsen.”

Szuhodovszki Soma amondó, „butaságból kapták az első gólt”, Zeke Márió egy szerencsétlen szituációban szabálytalankodott, ami „megadta az alaphangot, és gyorsan kaptak rá még egyet”.

„Dolgoztunk becsülettel, de ez ma kevés volt” – tette hozzá. A KTE zsinórban negyedik bajnokiját veszítette el, ami a tavalyi ezüstérem fényében különösen fájó lehet, noha a középpályás szerint nyilvánvaló, hogy erőn felüli volt az előző idényben elért eredmény.

„Fel kell emelni a fejeket, és dolgozni kell tovább! Valami most megfordult. Ami eddig befelé pattant, az most kifelé pattan nekünk, az ellenfélnél meg fordítva. Nyilván ebben mi is hibásak vagyunk – mondta. – Vannak hiányzóink, de nem szabad ezzel takaróznunk. Ugyanúgy egy csapat vagyunk. Bízunk a szakmai stábban, a szakmai stáb is bízik bennünk. Azt gondolom, hogy együtt meg tudjuk oldani ezt.”

Borítókép: kecskemetite.hu

További tartalmak