Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy Zsolt: Extázisba kerültem, amikor megtudtam, hogy ismét meghívtak a válogatottba

Nagy Zsolt: Extázisba kerültem, amikor megtudtam, hogy ismét meghívtak a válogatottba

m4sport.hu
A válogatottba visszatérők egyaránt két győzelmet várnak a két októberi Eb-selejtezőn.

Hosszú sérülését követően újra bekerült a magyar labdarúgó-válogatott keretébe Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia futballistája. Szintén ott lesz a legjobbak között Bolla Bendegúz, aki legutóbb nem kapott meghívót, mivel épp a kerethirdetés napján dőlt el, hogy a Servette-nél folytatja, ám keményen dolgozott, hogy újra a keretbe kerüljön.

Nagyon boldog vagyok és örülök neki, hogy itt lehetek. Az, hogy újra keretben vagyok, remek visszajelzés arról, hogy jó úton járok, és ez boldoggá tesz. Biztos vagyok benne, hogy mind a két meccsen a három pontért fogunk harcolni, egyelőre azonban csak a szerbekre koncentrálunk, mert alighanem vissza akarnak majd vágni Budapesten. Ezt viszont nem hagyhatjuk ” – mondta a Servette légiósa az M1 csatornának.

Kapcsolódó tartalom

Hosszú utat tettem meg, hogy ismét itt lehessek. Nem tudtam róla, csak reméltem hogy jön a meghívó. Meglepetésként ért, rögös volt ez az elmúlt év. Úgy érzem, a sérülésből jól tértem vissza, jól tudtam beszállni a mérkőzésekbe. Extázisba kerültem amikor megtudtam, hogy ismét meghívtak a válogatottba” – mondta a válogatottba ismét meghívott Nagy Zsolt.

Úgy érzi, jól tért vissza sérüléséből, és fizikálisan visszanyerte erejét. Szeretne a hétvégén már kezdőként teljes meccset játszani a Puskás Akadémiában. Nem érzi azt a lemaradást, ami sérülés után jöhet. A védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó arról még nem beszélt Marco Rossival, hogy milyen szerepet szám most neki a csapatban. Már annak örült hogy jött a meghívó és ott van a keretben , igyekszik mindent megtenni ha pályára léphet. “Nekem ez már csak álom volt, ez lebegett a szemem előtt, hogy mikor tudok visszatérni a válogatottba“.

Kapcsolódó tartalom

Ha a szerbek ellen tudunk győzni meg lehet a kijutás, de igazából mind a két meccsen szeretnénk nyerni. A litvánok ellen nehéz lesz idegenben, stabil csapat, már két döntetlenjük is van otthon” – mondta Nagy, aki megígérte, ha helyzetbe kerül, ugyanúgy elsülhet a bal lába, mint az angolok elleni Nemzetek Ligája-találkozón.

Borítókép: Nagy Zsolt gólja után (fotó: MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak