Musorujsag
Élő Eredmények

Mmaee szerint ki kellett volna állítani a Genk őt lerúgó gólszerzőjét

Mmaee szerint ki kellett volna állítani a Genk őt lerúgó gólszerzőjét

m4sport.hu
Samy Mmaee úgy véli, a Genk gólját szerző Daniel Munoznak az egyenlítés pillanatában már nem szabadott volna a pályán lenni a csütörtöki Konferencia-liga-mérkőzésen. A Ferencváros sérült védője abban bízik, hogy két hét múlva visszatérhet a pályára.

A Ferencváros hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Genkkel a Konferencia-liga csoportkörének 4. fordulójában. A zöld-fehérek a 48. percben Aleksandar Pesic révén szereztek vezetést, Daniel Munoz 14 perccel később úgy egyenlített, hogy előtte nem sokkal úgy megtaposta Samy Mmaee-t, hogy a marokkói játékos ápolás után sem tudta folytatni a játékot. Ráadásul a Fradi a vendégek góljánál emberhátrányban volt, mivel a játékvezető még nem adott engedélyt a sérülés miatt szükségessé vált cserére.

Samy Mmaee a mérkőzés után azt mondta, Munozt ki kellett volna állítani a szabálytalanságért, amelyért csak sárga lapot kapott. „Sajnálom, hogy a lerúgásomnak köszönhetően egyenlíthetett a Genk. Szerintem éppen a gólszerző Munoznak már a pályán se szabadott volna lenni, járt volna a piros azért, amit velem csinált. Remélhetőleg két hét múlva visszatérhetek” – idézi a marokkói védőt az ulloi129.hu szurkolói oldal.

Daniel Munoz ugyanakkor úgy véli, a játékvezető jól döntött. „Nem hinném, hogy megúsztam a pirosat. A játékvezető úgy ítélte meg, hogy csak sárga volt, bizonyára a jelenleg érvényes szabályok alapján döntött” – mondta a kolumbiai válogatott védő a nieuwsblad.be beszámolója szerint.

Borítókép: Samy Mmaee (Fotó: m4sport.hu)

További tartalmak