Musorujsag
Élő Eredmények

Marco Rossi: Ez valami olyan, amit sosem éltem át korábban

Marco Rossi: Ez valami olyan, amit sosem éltem át korábban

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi nagyon különleges pillanatokat élt át, és úgy érzi, talán már nem is külföldi edző Magyarországon.

„Ez már a valóság. Az elején lehetett volna csak álom, mert ez egy nagyon nehéz csoport volt, ezt pedig ma is láthattuk” – vélekedett a mérkőzés után a magyar válogatott szövetségi kapitánya. „Voltak rosszabb pillanataink, de a végén megérdemeltük, hogy megnyerjük a mérkőzést.”

„Nagyon örülök a fiúknak. Óriási erőfeszítést tettek ma, és az egész évben. Veretlenek vagyunk. Ez egy olyan dolog, amire senki sem számíthatott előre, szerintem most velünk együtt mindenki nagyon boldog. Köszönöm a szurkolóknak, mert amit tettek a csapatért, a srácokért, különösen értem, ez valami olyan, amit sosem éltem át korábban” – mondta Marco Rossi.

Kapcsolódó tartalom

Rossi a lelátón, részben magyarul is megköszönte a szurkolóknak a buzdítást.

„Meg akartam köszönni nekik a támogatást, mert ez nem egy megszokott dolog. Azért ez nem megszokott látvány a stadionban, különösen akkor, ha külföldi edző vagy, de talán én már nem vagyok az” – fogalmazott mosolyogva Rossi.

A szövetségi kapitány Szoboszlai Domáinkról is beszélt, akiből korábban is azt hiányolta, hogy több gólt kellene szereznie, Montenegró ellen azonban kétszer is betalált.

„Ő egy kulcsjátékos, de a jövőben még inkább azzá válik, amikor még eredményesebb lesz. Szerencsés vagyok, hogy az én csapatomban van, és azért is, mert több tehetségünk is. Mindenki végzi a saját dolgát, keményen dolgozik, de együtt egy csapatot alkotunk” – vélekedett.

Szoboszlai világklasszis duplája

Rossi nem akart beszélni az Európa-bajnokság csoportkörének sorsolásáról. A közösségi oldalára felkerülő bejegyzést pedig viccnek szánták.

„Igazából nekem soha semmi nem volt könnyű. Minden, amit elértem a pályafutásom során, a kőkemény munkának volt köszönhető. Szóval, ha sikeresek leszünk a következő Eb-n, az azért lesz, mert mostantól kezdve keményen fogunk dolgozni akkor is, amikor nem leszünk együtt” – zárta gondolatait a szövetségi kapitány.

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak