Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: nigériai és fehérorosz próbajátékost is tesztelt a DVTK

Sajtóhír: nigériai és fehérorosz próbajátékost is tesztelt a DVTK

m4sport.hu
Két futballista is próbajátékon járt a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő DVTK-nál az elmúlt héten – a boon.hu azóta azt is megtudta, kikről van szó.

 

A Diósgyőr szombaton 4–2-re kikapott a DVSC-től felkészülési mérkőzésen – a miskolciak a hivatalos honlapjukon a találkozó beszámolójában azt elárulták, hogy két próbázó is pályára lépett a találkozón, további információt azonban nem osztottak meg.

A boon.hu azóta kiderítette: egy fehérorosz és egy nigériai labdarúgóról van szó.

Amennyiben az oldal információi helyesek, úgy az egyik próbajátékos a 21 éves, fehérorosz utánpótlás-válogatott támadó Ilja Csernak, aki jelenleg a kazah Kaspiy Aktau futballistája, s a szezonban nyolc bajnokin egy gól és két gólpassz szerepel a neve mellett – a csatár viszont együttese utolsó két meccsén még a keretben sem volt ott.

A másik jelölt a 25 esztendős, nigériai középhátvéd Joshua Akpudje, akinek épp nincs csapata, miután augusztus végén távozott a cseh Jablonectől.

A DVTK cikke szerint Akpudje egyébként kezdőként szerepelt a Debrecen elleni összecsapáson, míg Csernak csereként jutott szóhoz – mivel a klub azóta nem jelentette be hivatalosan egyik jelölt szerződtetését sem, egyelőre kérdés, megfelelt-e bármelyikük a teszten.

A Diósgyőr péntek este 20 órakor a Paks otthonába látogat az OTP Bank Liga 14. fordulójában, a mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

 

Borítókép: FK Jablonec

További tartalmak