Musorujsag
Élő Eredmények

December 4-től ismét lehet jegyet igényelni a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra

December 4-től ismét lehet jegyet igényelni a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra

MTI/m4sport.hu
Két nappal a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak szombati sorsolását követően, jövő hétfőtől lehet jegyet igényelni a kontinensviadalra.

Az MLSZ közleményéből kiderül, hogy jövő hétfőn, vagyis december 4-én indul a jegyigénylés a 2024-es labdarúgó Eb-re. A szövetség felhívja a szurkolók figyelmét arra, hogy az UEFA jegyértékesítő oldalán (amelyet itt talál meg) mindenképp jelezzék, hogy a magyar válogatottnak szurkolnak.

A jegyigénylés ezen szakasza december 12-én zárul, ezután a várható túljelentkezés miatt az UEFA sorsolás útján dönti el, ki az aki jegytulajdonossá válik. Aki a mostani szakaszról lemarad, annak már nagyon kicsi esélye marad jegyhez jutni a jövőben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Természetesen jegyet csak 18 éven felüliek tudnak igényelni, azonban akinek van felnőtt regisztrációja, az tud majd gyermekeknek is kérni jegyet. Egy személy maximum 4 jegyet igényelhet.

A Magyar Labdarúgó-szövetség hangsúlyozza, a jegyszerzési folyamatokat kizárólag az UEFA koordinálja, és a szövetségek nem tudnak beleszólni a jegyigénylési procedúrába. Az UEFA platformja az egyetlen hivatalos jegyigénylési felület, így az MLSZ kiemelni, hogy más módon ne próbálkozzanak a szurkolók a jegyvásárlással, mert könnyen csalás áldozatává válhatnak.

Mint ahogy az ismeretes, a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokságot június 14. és július 14-e között rendezik. Az Eb-sorsolás 2 nappal a jegyigénylés kezdete előtt, december 2-án lesz, ahol Marco Rossi csapata a második kalapból várja majd az ellenfeleket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak