Musorujsag
Élő Eredmények

Blagojevic: Alacsony színvonalú meccsen reális döntetlen született

Blagojevic: Alacsony színvonalú meccsen reális döntetlen született

m4sport.hu
A Kisvárda vezetőedzője elégedett volt csapatával, a Debrecen trénere szerint alacsony színvonalú meccsen igazságos döntetlen született a két csapat szombat esti találkozóján.

A Kisvárda gól nélküli döntetlent játszott otthon a Debrecennel. Feczkó Tamás, a hazaiak trénere szerint taktikusan és fegyelmezetten játszottak egy kiváló csapat ellen. „Szerintem a legnagyobb dicséret az, hogy a második félidő közepén átálltak négyvédős rendszerre a labdakihozataloknál, mert annyira jól zártuk a területeket és annyi labdát szereztünk a támadó térfélen. Annyi hiányérzetem van, hogy ezekből nem tudtunk gólt szerezni.”

Srdjan Blagojevic, a Loki vezetőedzője azt mondta az M4 Sportnak, hogy győzni jöttek Kisvárdára, de a látottak alapján reális a döntetlen. „Nem volt túl magas színvonal a mérkőzésen egyik csapat részéről sem, a játék képe alapján igazságos ez a 0–0.”

A kisvárdai Ötvös Bence úgy véli, csapata nagyon jó játékot mutatott egy jó rivális ellen és megmutatta, hogy van karaktere, Feczkó Tamás érkezésével pedig elindult a jó úton a Kisvárda. „Megnyerhettük volna ezt a mérkőzést, de a végén ez a döntetlen is nagyon sokat érhet. Elkezdtünk egy utat az új edzővel, ami úgy látom, hogy működik, ezen kell maradni.”

A debreceni Bárány Donátban maradt hiányérzet a mérkőzés után, ugyanis győzni szerettek volna Kisvárdán, szerinte főleg az első félidőben játszott fölényben a Loki, míg a zártan védekező Kisvárda kontratámadásokból tudott helyzeteket kialakítani.

Borítókép: Srdjan Blagojevic, a Debrecen szerb vezetőedzője (MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak