Musorujsag
Élő Eredmények

Csányi Sándor: Minimális célként azt kell kitűzni, hogy továbbjussunk az Eb-csoportból

Csányi Sándor: Minimális célként azt kell kitűzni, hogy továbbjussunk az Eb-csoportból

m4sport.hu
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke elsőként az M4 Sportnak reagált a 2024-es Európa-bajnokság szombaton kisorsolt magyar érdekeltségű csoportjára: a házigazda németekkel, a skótokkal és svájciakkal kerültünk egy négyesbe.

Kapcsolódó tartalom

„Az a legfontosabb, hogy itt vagyunk és egyenes ágon kijutottunk, nem kényszerültünk pótselejtezőre. A sorsolás olyan volt, mint minden sorsolás: lehetett volna jobb is és rosszabb is, bízom benne, hogy a szakemberek a szövetségi kapitány vezetésével meg fogják tudni oldani, hogy továbbjussunk a csoportból” – értékelte a sorsolást Csányi Sándor.

„Az egyik nagy válogatott szövetségi kapitánya mondta nekem: abba a helyzetbe kerültünk, hogy jobban kell félni tőlünk, mint amennyire nekünk kell tartani az ellenfelektől, nyilvánvalóan az elmúlt időszak meglepetéseire utalt ezzel. Remélem, ez a pozitív sorozat folytatódik majd ezen a tornán is” – tette hozzá.

Zárásképp kijelentette:

„a selejtezők előtt azt mondtam, hogy a kijutás alapkövetelmény. Most a minimális célként azt kell kitűzni, hogy továbbjussunk a csoportból, aztán meglátjuk a továbbiakat.

Kapcsolódó tartalom

További tartalmak