Musorujsag
Élő Eredmények

Pontot szerzett a Kisvárda a Debrecen ellen

Pontot szerzett a Kisvárda a Debrecen ellen

m4sport.hu/mti
A forduló előtt sereghajtó Kisvárda hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a negyedik Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Kisvárda Master Good – Debreceni VSC 0–0
Kisvárda, Várkerti Stadion, v.: Pintér
sárga lap: Stefan (39.), Jovicic (70.), illetve Ferenczi (29.)

Kisvárda Master Good:
Kovács M. – Stefan, Jovicic, Széles – Vida (Makowski, 68.), Ötvös (Lucas, 86.), Nikolov, Alic – Navratil (Rubus, 86.), Ilievszki (Mesanovic, 68.), Balogh N. (Camaj, 30.)

Debreceni VSC:
Megyeri – Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi – Loncar (Romancsuk, 59.), Manrique – Vajda (Oliveira, 59.), Dzsudzsák, Domingues (Szécsi, 75.) – Bárány (Batai, 87.)

Zuhogó esőben kezdődött az első félidő, melyben a Debrecen játszott mezőnyfölényben, de nem tudott gólszerzési lehetőséget kialakítani. A hazaiak szervezetten védekeztek, támadásokat is vezettek és elsősorban a vendégek hibája, labdavesztése után teremtettek némi veszélyt egy-egy alkalommal a debreceni kapunál, illetve a szünet előtt pár perccel Ötvös a félpályáról ívelt a keresztlécre.

A második félidő elején aktívabb volt a Kisvárda, igyekezett magasan letámadni ellenfelét, ezzel együtt jó darabig továbbra sem adódott komoly gólhelyzet egyik oldalon sem. Küzdött a két csapat, de nem alakult ki szép játék. A Debrecen a játékrész második felére talált magára, ekkor több ígéretes támadást is vezetett, a hazaiak kapuját azonban nem sikerült bevennie. A második 45 perc eseménydúsabb volt az elsőnél, gól viszont nem esett.

Az OTP Bank Liga állás a 15. forduló szombati játéknapja után (Fotó: m4sport.hu)

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Kecskeméti TE – MTK Budapest 1–2
Fehérvár FC – Puskás Akadémia FC 3–1
Kisvárda Master Good – Debreceni VSC 0–0
vasárnap játsszák:
Újpest FC– Paksi FC 12.45 (M4 Sport&m4sport.hu)
Diósgyőri VTK– Zalaegerszeg 15.15 (M4 Sport&m4sport.hu)
Ferencvárosi TC – Mezőkövesd Zsóry FC 17.45 (M4 Sport&m4sport.hu)

Borítókép: Megyeri Balázs (Fotó: m4sport.hu)

További tartalmak