Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár György: Azért ez nem volt szép játék, minden nézőnek gratulálok, aki ezt végig nézte

Bognár György: Azért ez nem volt szép játék, minden nézőnek gratulálok, aki ezt végig nézte

m4sport.hu
Bognár György elemében volt vasárnap az Újpest elleni meccs előtt, jó kedve pedig a végére sem tűnt el, hiszen nyert csapata. Vignjevic a támadóitól várna többet, Molnár Zsombor pedig büszke, hogy bemutatkozhatott hazai pályán is.

A hazaiak vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic szerint csapata játékából az hiányzott, hogy a helyzeteiket értékesítsék, játékosai hiába dolgoznak ki sok helyzetet, valamiért elengedik a szituációkat a kapu előtt és nem elég kemények, a Paks viszont amikor kellett, betalált.

A zsinórban öt vereség kapcsán a szakember ismét a támadósort vette elő.

„Egy recept van, el kell kezdenünk végre gólokat termelni, sok helyzetet kialakítunk, gyors és cseles csatáraink vannak, de a támadások lazárásai nem alakulnak megfelelően, ez pedig az egész csapatra nyomást helyez.”

Bognár György, a listavezető Paks vezetőedzője a meccs után a szelet is megemlítette, mint segítő faktor, majd a nézőknek is gratulált, akiknek sikerült ezt a meccset végig nézniük.

„A csapatjátékunk dominált ma, az jobban működött, mint az Újpesté. Ebben az őszi szezonban igen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak többen is” – dicsérte játékosait az edző, aki végezetül azt is megemlítette, nemfoglalkoznak azzal, hol állnak a tabellán, mérkőzésről mérkőzésre haladnak.

„Úgy gondolom, megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést, pont rosszkor jött a büntető, sajnos nem sikerült megfognom, nem volt messze, de ezekből a forduópontokból jobban kell majd kijönnünk” – értékelt már az Újpest egyik legjobbja, Molnár Zsombor.

A fiatal kapus a meccs után arról is mesélt, milyen volt először kezdőként játszani az újpesti tábor előtt hazai pályán.

„Nagyon vártam a mérkőzést, most védtem először a hazai tábor előtt. Ez egy plusz motivációt adott nekem, de ugyan úgy mentem ki  mai meccsre mint a Kövesd ellenire is, hogy meg szerettem volna mutatni, miért vagyok itt.”

A vendégek egyik gólszerzője, Könyves Norbert elmondta, nehéz mérkőzésre számítottak, és ez meg is valósult, hiszen szerinte egy brusztos meccs volt, ám örül, hogy sikerült megszerezni az újabb három pontot.

„Ideges voltam, nem azért mert lecseréltek, csak előtte volt nagy helyzetem, könnyebb lett volna, ha 3-1-nél jövök le, de hát ilyen a foci” – mondta a meccsen büntetőből eredményes csatár, aki szerint nagyon egyben van a paksi brigád, és így is menne tovább minden meccsre.

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak