Musorujsag
Élő Eredmények

Hányadik helyen végzünk a csoportban? Bejutunk-e a nyolcaddöntőbe? – Szavazás

Hányadik helyen végzünk a csoportban? Bejutunk-e a nyolcaddöntőbe? – Szavazás

m4sport.hu
A sokak szerint roppant kiegyenlített csoportban akár egy győzelem is elég lehet a továbbjutáshoz, ugyanakkor épp az egyenlő erőviszonyok miatt, azt az egyet is roppant nehéz lesz megszerezni.

A magyar labdarúgó-válogatott a házigazda németekkel, valamint a skótokkal és a svájciakkal került azonos csoportba a jövő évi, németországi Európa-bajnokság Hamburgban rendezett szombati sorsolásán.

Kapcsolódó tartalom

Szoboszlaiék az A csoportban június 15-én Kölnben a svájciak ellen 15 órakor kezdenek, majd június 19-én 18 órakor Stuttgartban a németekkel játszanak, június 23-án pedig 21 órás kezdettel ugyanitt a skótokkal találkoznak.

Kapcsolódó tartalom

A sorsolás után Csányi Sándor az MLSZ elnöke úgy fogalmazott, minimális célként azt kell kitűzni, hogy továbbjussunk a csoportból, aztán meglátjuk a továbbiakat. Ezzel szemben Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a továbbjutás egyelőre még csak egy álom. Nem mondhatjuk, hogy ez a célunk, két lábbal a földön kell maradnunk.

Kapcsolódó tartalom

A játékosok közül Dibusz Dénes egyáltalán nem volt elégedetlen a sorsolás után, míg Nagy Ádám szerint a magyar csapat akár a csoportelsőségért is versenyben lehet.

Kapcsolódó tartalom

De vajon melyik a reális elvárás? Vajon hányadik helyen végzünk a csoportban? Bejutunk-e a nyolcaddöntőbe?

 

 

 

Borítókép: Belgrád, 2023. szeptember 7. A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezõ G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkõzés elején a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak