Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: ijesztő sérülés, hordányon vitték le a Fradi-védőt – az állapota stabil

Videó: ijesztő sérülés, hordányon vitték le a Fradi-védőt – az állapota stabil

m4sport.hu
Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Myenty Abena, a Ferencváros suriname-i középső védője a Mezőkövesd elleni NB I-es bajnoki mérkőzésen, de a zöld-fehérek vezetőedzője, Dejan Sztankovics megnyugtatott mindenkit: játékosa jól van és az állapota stabil.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros 0–0-s döntetlent játszott a Mezőkövesddel az OTP Bank Liga 15. fordulójában.

A mérkőzést egy ijesztő sérülés szakította meg az első félidő végén, amikor a zöld-fehérek védője, Myenty Abena szerencsétlenül találkozott a vendégek olasz kapusa, Riccardo Piscitelli sarkával, ami után mozdulatlanul terült el a földön, s a pályán is hosszasan ápolni kellett. A suriname-i játékost végül hordágyon vitték le, majd kórházba szállították kivizsgálásra.

„Abena jól van, beszéltünk az orvossal. Ijesztő és kemény pillanat volt, rögtön a pályára rohantunk, amikor megtörtént. Stabil az állapota” – mondta a mérkőzést követően játékosáról Dejan Sztankovics, a Ferencváros vezetőedzője.

Minden bizonnyal további alapos vizsgálatok várnak a védőre, mielőtt visszatérhet a pályára. Azt egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia.

Abena sérülése:

OTP Bank Liga, 15. forduló
Ferencvárosi TC–Mezőkövesd Zsóry FC 0–0

Az OTP Bank Liga állása 15 forduló után.

További tartalmak