Musorujsag
Élő Eredmények

„Felszabadultabb a hangulat a ZTE-nél” – véli a DVTK elleni meccs hőse

„Felszabadultabb a hangulat a ZTE-nél” – véli a DVTK elleni meccs hőse

m4sport.hu
Mim Gergely, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeg játékosa úgy véli, az együttesnél felszabadultabb a hangulat a Diósgyőr elleni győzelem óta.

 

A Zalaegerszeg kétmérkőzéses nyeretlenségi széria után az NB I 15. fordulójában 3–0-ra nyert a DVTK otthonában – az összecsapás hőse a duplázó Mim Gergely volt. A 24 éves támadó a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott.

„Boldog voltam és vagyok a csapat sikere miatt, mert nagy szükségünk volt erre a három pontra. Az öltözőben is felszabadultabb a hangulat, ami úgy érzem segíthet minket a hátralévő két mérkőzésen” – idézi Mimet a ztefc.hu, aki azt elárulta, melyik a kedvenc meccse a kék-fehérek mezében.

„Bár azon a mérkőzésen nem találtam be, a kedvencem mégis egyértelműen a májusi kupadöntő. A gólokat tekintve talán az Újpest ellen szerzett találatom a legemlékezetesebb számomra.”

Kapcsolódó tartalom

A csatár hozzátette: noha legutóbb duplázott, még korántsem épült fel korábbi sérüléséből.

„A visszatérésem óta egyre jobb állapotnak örvendek. Szükségem van a játékra, a legutóbbi mérkőzést tekintve még mindig nem érzem, hogy százszázalékos lenne a felépülésem, de mindenképp abba az irányba haladok.”

Mim végezetül szót ejtett a téli szünetig hátralévő két, Újpest, valamint Ferencváros elleni bajnokikról is.

„Nehéz összecsapásokra számítok, de mindkét hátralévő találkozón a pontszerzés a célunk és erre képesek is vagyunk. A legutóbbi győzelem önbizalmat hozott a csapatnak és biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumot fogja nyújtani.”

Kapcsolódó tartalom

A Zalaegerszeg szombat 15.45-kor az öt NB I-es mérkőzés óta nyeretlen Újpestet fogadja az OTP Bank Ligában, a találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

 

Borítókép: ztefc.hu

További tartalmak