Musorujsag
Élő Eredmények

Három élvonalbeli klub is érdeklődik a Honvéd volt csatára iránt – sajtóhír

Három élvonalbeli klub is érdeklődik a Honvéd volt csatára iránt – sajtóhír

m4sport.hu

A Kisvárda és a Mezőkövesd érdeklődik legélénkebben Nenad Lukics iránt, aki az előző két szezonban a Budapest Honvédot erősítette – számolt be róla a csakfoci.hu, amely kiemeli, Újpesten is komolyan számolnak a támadó szerződtetésével, mert a lila-fehérek csatárgondokkal küzdenek.

Lukics az OTP Bank Ligában egyéni szinten abszolút letette a névjegyét, hiszen a Honvéd játékosaként az élvonalban 61 meccsen játszott, ezeken 28 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Csapatszinten már nem volt ennyire sikeres Kispesten, hiszen a 2022/23-as szezon végén a Honvéd története során másodszor kiesett a másodosztályba, ezért a klub megvált minden légiósától, így Lukics is távozni kényszerült.

Kapcsolódó tartalom

A szerb csatár a kínai Csangcsun Jataj csapatában folytatta a pályafutását (ahol korábban Huszti Szabolcs és Elek Ákos megfordult), de a távol-keleti kaland nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen eddig mindössze 9 tétmérkőzésen lépett pályára, ráadásul a szerb Mozzartsport arról számolt be, hogy a kínai bíróságon kellett a fizetéséért megküzdenie, amit végül sikerrel tett.

Lukics a rossz körülmények és a kevés játéklehetőség miatt mindenképp visszatérne Európába, és a legnagyobb esély arra van, hogy a szerb vagy a magyar élvonalban folytatja a pályafutását, hiszen ebben a két ligában bizonyított már korábban.

 

Borítókép: MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak