Musorujsag
Élő Eredmények

A ZTE-UTE döntetlenje után mindkét edző elégedett volt csapatával

A ZTE-UTE döntetlenje után mindkét edző elégedett volt csapatával

m4sport.hu
Mindkét oldalon elsősorban a küzdőszellemet dicsérték, ugyanakkor az egy ponttal egyik fél sem volt elégedett.

A Zalaegerszeg hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az elmúlt öt meccsén vereséget szenvedő Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A döntetlennek egyik csapatnál sem örülhetnek igazán, hiszen a hazaiak továbbra is kiesőhelyen állnak, míg a lila-fehérek nem nagyon tudtak zárkózni az élmezőnyhöz. Ennek ellenére mindkét szakvezető elégedett volt csapatával.

A mi helyzetünkben a győzelem ér valamit, ezen a meccsen sok-kevésnek kellett volna lenni, az Újpest talán kétszer találta el a kapunkat, abból az egyik gól lett. Nagy hiányérzetem van, sajnálom a srácokat, remekül futballoztak, rengeteg helyzetünk volt. A játék az rendben volt, a sors igazságtalansága lett volna, ha még pontot sem szerzünk, de szerintem hármat érdemeltünk volna” – mondta a találkozó után Márton Gábor, a hazaiak mestere.

A szakember szerint csapata egységes, nagyon jól néz ki, védekezésben nagyon fegyelmezettek, támadásban pedig egész jó dolgokat csinálnak. Ahogy ma is, úgy az utolsó őszi fordulóban a Ferencváros ellen is győzelemre játszanak.

Jó eredmény ez a számunkra a jelenlegi helyzetünkben. A meccs vége felé jött az egyenlítő gól, ami viszont nem jó. Nagy a nyomás rajtunk, olyan helyzetben vagyunk, ami nem könnyű a csapatnak. Ez egy elfogadható eredmény, elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. Nem úgy játszik a csapat, ahogy a szezon elején és az eredmények sem úgy jönnek. A legfontosabb amit a jelen helyzetben tennünk kell, hogy küzdünk. A mai hozzáállással száz százalékban meg vagyok elégedve” – értékel a lila-fehéreket irányító Nebojsa Vignjevics.

Kapcsolódó tartalom

Minden pont értékes számunkra, de szerintem ma megérdemeltük volna hogy győzzünk, nagyon sok helyzetünk volt, kapufát is rúgtunk, de most így alakult. Tudjuk, mi a mi utunk, próbálunk jobban figyelni a védekezésre, szeretnénk minél több pontot szerezni a többi meccsen” – mondta a hazaiak gólját szerző Medgyes Sinan, aki legutóbb két és fél éve, még paksi játékosként volt eredményes az élvonalban.

Ez a futball lélektana, az utolsó másodpercig küzdöttünk, igyekeztünk a legjobbunkat nyújtani. Örülök, hogy egyre jobban szerepelek, de még mindig nem vagyok ott ahol szeretnék. Biztos, hogy tovább kell javulnunk, egy olyan találkozón mint a mai, ha az a pici plusz meg lett volna akkor tudunk nyerni” – értékelt a lila-fehérek találatát szerző Peter Ambrose.

 

Borítókép: Márton Gábor (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

További tartalmak